Decora la teva casa amb accessoris nadalencs

Decora la teva casa amb accessoris nadalencs

Quan arriba el Nadal tenim la tendència de decorar la casa amb accessoris nadalencs. Omplim els passadissos, les portes, les taules, i en general les habitacions de la casa, com el saló o els dormitoris, per donar un toc màgic i sorprendre els nostres convidats amb un estil nadalenc. Així doncs, a continuació, et deixem alguns elements de decoració perquè preparis un ambient màgic a casa teva.

L’arbre de Nadal és l’element indispensable per a aquesta festa, ja que sempre pot estar decorat amb llums, esferes i estrelles. No obstant això, també hi ha altres ornaments que cal tenir en compte a més de la il·luminació per ambientar la teva llar, com les garlandes de boles, branques de fruits vermells i els mitjons per penjar. De la mateixa manera, més opcions serien els penjolls decoratius de Nadal, les figures de porcellana en forma de Pare Noel, els Reis o el ninot de neu.

D’altra banda, pots complementar la decoració de la teva llar amb coixins, mantes i catifes nadalenques. Recorda que abans de crear el teu ambient festiu has de triar el vermell, el daurat, el blanc i el verd com els colors principals de Nadal per assegurar la combinació perfecta.

Si vols i tens la tendència de decorar la teva casa, no dubtis a venir a les botigues Casa Viva i Natura d’Illa Carlemany, podràs trobar aquests elements i molts més. Aconsegueix donar un esperit nadalenc a la teva llar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany