Gaudir d’Andorra per Setmana Santa

Gaudir d’Andorra per Setmana Santa

Descobrir i redescobrir Andorra, en qualsevol època de l’any, és una manera de veure el Principat des de punts de vista diferents. Si els colors teula i els grocs tenyeixen la natura quan arriba la tardor, i el blanc els substitueix quan arriba l’hivern, tot canvia quan despunta la primavera. Coberta encara d’un bon gruix de neu, visitar Andorra per Setmana Santa és, sens dubte, un encert.

Per a les persones que són amants de l’esquí, la muntanya i la natura, aquestes són unes bones dates, perquè les estacions encara són obertes. Sigui quina sigui la modalitat que practiqueu, Andorra té quilòmetres de pistes que us faran sentir lliures!

Per a les persones que prefereixen conèixer la història i els costums d’aquestes contrades, el ventall de museus que ofereix Andorra és molt ampli. Aquests dies els podeu visitar i complementar-ho amb rutes per les esglésies romàniques, on descobrireu pintures mil·lenàries i arquitectura autòctona cent per cent.

Si la tendència urbanita venç i us voleu centrar a assaborir racons amb encant, terrasses al sol i moments de relax a Caldea, així com la gran oferta de comerç i gastronòmica, fixeu-vos en Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Anar i venir per l’eix comercial per a vianants —amb illa Carlemany al centre de tot— és, sens dubte, l’esport rei si trieu aquesta opció.

 De plans, no en falten a Andorra i si disposeu de quatre o cinc dies per a dur-los a terme, podeu fer una combinació perfecta per a gaudir de la neu i la natura, dels fogons del Pirineu, del relax de les instal·lacions termolúdiques de Caldea i de la pràctica del shopping, sobretot, a illa Carlemany, el centre d’Andorra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany