Els esmorzars i els berenars a illa Carlemany: per a llepar-se’n els dits!

Els esmorzars i els berenars a illa Carlemany: per a llepar-se’n els dits!

El centre comercial illa Carlemany acull sota un mateix sostre una àmplia i variada selecció de botigues de moda i complements, però també un gran ventall d’establiments de restauració.

Concentrats a les plantes 0 i 2, cafeteries i restaurants d’estils variats estan a l’abast de totes les butxaques i cobreixen tots els àpats del dia: des de l’esmorzar fins al sopar, passant per l’aperitiu, el dinar, el berenar o la copa en bona companyia just abans de sopar.

 I si fem cas de la dita que cal esmorzar com un rei, tenim les propostes dolces i salades de Starbucks i Dehesa SantaMaría, on el cafè i el suc de taronja natural acompanyats de pastes o petits entrepans salats aporten la força necessària per a encarar un dia de compres al centre comercial. A la segona , CafèPans proposa una bona carta de begudes i menjar adient per a començar el dia com cal. A més, aquest local disposa de terrassa exterior.

 Si el que volem és aturar-nos a mitja tarda i relaxar-nos, entre botiga i botiga, una bona alternativa és la Yoghourtería by Danone. Situada a la planta 2, ofereix iogurt gelat, que es complementa amb altres ingredients, com ara petites galetes, encenalls de xocolata o fruita trossejada, perquè cadascú es prepari el iogurt al seu gust. A més, aquest establiment també és conegut per les gofres.

 Les propostes d’illa Carlemany són per a llepar-se’n els dits!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany