Carregant Esdeveniments

VIU L’ANDORRA SHOPPING FESTIVAL A ILLA CARLEMANY!

4 novembre, 2022 - 20 novembre, 2022
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Andorra shopping illa carlemany del 4 al 20 shop

Gaudeix de totes les activitats que hem preparat per a tu!

Del 4 al 20 de novembre es celebra l’Andorra Shopping Festival i des d’illa Carlemany, ens sumem per a què puguis gaudir-ho de la millor manera. Activitats infantils de manualitats, mostres de còctels i sorteig d’una targeta regal de 500 €!  

Dissabte 5 de novembre: De les 17 a les 20 hores: Taller infantil de globus on els petits podran endur-se de regal la seva creació. De les 19 a les 20.30 hores: Tast de còctels a càrrec de The Organics by Red Bull.

Dissabte 12 de novembre: De les 17 a les 20 hores: Taller infantil de pintacares on totes les nenes i els nens que hi vulguin participar seran maquillats amb motius de tardor. Estaran més guapos que mai!

La participació als tallrs infantils és gratuïta i no cal reservar plaça.

Del 4 al 20 de novembre: Sorteig d’una targeta regal de 500 €. Per cada 10 € de despesa en un mateix tiquet, rebràs una butlleta de participació. Omple-la degudament amb les teves dades i diposita-la a l’urna que hi haurà a la planta baixa, on també podràs consultar les bases de la promoció El dilluns 21 de novembre, al matí, la teva butlleta pot ser l’escollida!  

 

BASES DE LA PROMOCIÓ DE LA TARGETA REGAL DE 500 €

Participa i guanya una targeta regal de 500 €.

Del 4 al 20 de novembre, dins del marc de l’Andorra Shopping Festival, illa Carlemany sorteja entre els seus clients una targeta regal de 500 €. Participar és fàcil, aquí teniu les bases de la promoció.

 

Dates de la promoció

De les 10 del matí del divendres 4 de novembre fins al tancament de comerços del diumenge 20 de novembre de 2022.

 

Premi de la promoció

500 € per a gastar en els establiments del centre comercial illa Carlemany, que s’entregaran en una targeta regal illa Carlemany, amb validesa fins al març del 2023.

En cap cas el premi s’entregarà en efectiu, ni totalment ni parcialment, i, arribada la data de caducitat de la targeta, si no s’han gastat tots els diners del premi, la persona guanyadora els perdrà, independentment del que diguin les normes que regeixen el funcionament de la targeta regal.

La targeta regal d’illa Carlemany és vàlida a tots els establiments del centre comercial: botigues, supermercat, cafeteries, cinema i restaurants…, però no ho és per a pagar l’estada a l’aparcament.

 

Mecànica de la promoció

Per a participar en aquesta promoció cal ser major d’edat.

Totes les persones que presentin un tiquet de compra o consumició de qualsevol establiment del centre comercial —excepte l’aparcament— al punt d’informació i atenció al client, per cada 10 € de despesa en un mateix tiquet, rebran una butlleta. No poden participar-hi menors d’edat.

Els tiquets de compra i consumició han de ser dels dies en què és vigent la promoció, però no cal presentar-los el mateix dia de la compra o consumició. El que no es permet és la suma de tiquets.

Les butlletes s’han d’emplenar amb totes les dades personals sol·licitades i s’ha de marcar obligatòriament amb una creu el consentiment de la persona interessada perquè puguin ser tractades per a la funció per a la qual s’obtenen, que no és altra que la participació en el concurs. A banda, si es vol, també es pot marcar amb una creu el consentiment de la persona per tal que les dades puguin servir per a fer-li arribar informació del centre comercial i altres accions promocionals d’illa Carlemany.

Les butlletes s’han de dipositar en una urna situada a la planta baixa del centre comercial, a prop del punt d’atenció i informació al client, i el dia 21 de novembre, a les 9 del matí, se n’extrauran a l’atzar una com a guanyadora i una com a suplent.

Un cop es comprovi que estan degudament emplenades, es contactarà amb la persona guanyadora. En primer lloc es farà per telèfon. En cas de no respondre a la trucada, s’hi contactarà per correu electrònic, però, si en un marge de 24 hores no es posa en contacte amb el centre comercial, perdrà el premi.

Llavors, la butlleta triada com a suplent passarà a ser la butlleta guanyadora i es repetirà el procés de comunicació. Si passades les 24 hores de l’enviament del correu electrònic el centre comercial no rep cap contacte de la persona guanyadora, el premi es declararà desert.

El centre comercial farà públic a través de les xarxes socials i altres mitjans de què disposi qui ha estat la persona finalment guanyadora.

L’entrega del premi es farà a illa Carlemany el dia i a l’hora acordada amb la persona guanyadora, que haurà de presentar un document d’identitat. Serà el moment de comprovar que és major d’edat. Si no ho és, perdrà el premi.

Les treballadores i els treballadors del centre comercial no poden participar en aquesta promoció, però ho poden fer els seus familiars.

Participar en aquest concurs implica acceptar aquestes bases.

Details

Start: 4 novembre, 2022
End: 20 novembre, 2022

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany