Carregant Esdeveniments

Torna el centre d’Andorra

27 maig, 2020 a les 08:00 - 17:00
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Façana del centre comercial illa Carlemany

A partir del dilluns 1 de juny, les instal·lacions del centre comercial tornen a estar obertes al cent per cent i els establiments, a poc a poc, es preparen per oferir, de nou, els productes i serveis, amb totes les mesures d’higiene i seguretat que han establert les autoritats sanitàries. Per aquest motiu, potser queden alterats els horaris d’alguns establiments.

A l’hora de programar la visita al centre comercial, us recomanem que truqueu al telèfon d’atenció al client, 892 000, que estarà disponible a partir del dia 1 de juny i des d’on us ajudaran a parlar directament amb l’establiment que voleu visitar perquè us diguin l’horari concret o la disponibilitat del producte que cerqueu.

Us recordem que heu d’accedir al centre comercial per les portes de l’avinguda Carlemany i del carrer de la Valira. Per sortir-ne, s’habiliten les portes del carrer Consell de la Terra i de Carlemany sud.

Fem una crida a les persones visitants perquè, en tot moment, facin cas de les recomanacions d’illa Carlemany per garantir així la seguretat de tothom. El centre comercial s’ha equipat amb dispensadors de gel desinfectant, amb aparells per a netejar aire i superfícies, s’han senyalitzat espais per guardar les distàncies de seguretat si cal esperar per entrar en un establiment, i s’han marcat sentits de circulació, fins i tot, per accedir a la zona de serveis i canviadors de nadons. Es recomana, també, l’ús individual dels ascensors o només amb el nucli familiar, sempre donant prioritat d’ús a persones grans, embarassades o amb mobilitat reduïda.

Les tasques de neteja i desinfecció s’intensifiquen, especialment als lavabos, però les zones de repòs han estat suprimides per evitar focus d’infeccions.

Tornem amb més ganes que mai, però ho fem amb seguretat.

Details

Date: 27 maig, 2020
Time: 08:00 - 17:00

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany