Carregant Esdeveniments

SORTEIG DE 100 TARGETES REGAL ILLA CARLEMANY

8 juny, 2020 - 14 juny, 2020
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Noia amb targeta regal,Guanyadors i guanyadores del concurs de la targeta regal del centre comercial illa Carlemany

El centre comercial organitza un sorteig en línia per regalar 100 TARGETES REGAL, de 20 € cadascuna.

El sorteig té vigència des del diumenge 7 de juny de 2020 a les dotze de la nit fins al diumenge 14 de juny de 2020 a les dotze de la nit.

No és permesa la participació de persones menors.

El sorteig entre totes les persones inscrites es farà el dilluns 15 a les nou del matí, seguint un sistema informàtic automatitzat aleatori. Les cent persones escollides rebran un correu electrònic que els informarà que els ha tocat el premi i que l’han de passar a buscar al Punt d’informació del centre comercial, situat a la planta baixa, on s’hauran d’identificar amb un document oficial.

Amb la targeta regal, es pot fer servir en qualsevol dels establiment del centre comercial, excepte a l’aparcament. La targeta, però, caduca el 30 de juny de 2020. No s’entregarà el valor del premi en metàl·lic per cap concepte i si arriba la data de caducitat i no s’ha gastat part o la totalitat de la quantitat del premi, no es reemborsarà ni s’entregarà una nova targeta amb una altra caducitat.

Participant en el sorteig, es dona per fet que s’han llegit i s’han acceptat aquestes bases, que estan  disponibles a les xarxes socials del centre comercial i a la mateixa web.

PARTICIPA!

Details

Start: 8 juny, 2020
End: 14 juny, 2020

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany