Carregant Esdeveniments

Guanya un abonament per l’Auditori

24 febrer, 2022 a les 15:00 - 1 març, 2022 a les 23:59
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Abonament doble per la Temporada 2022 a l'Auditori, illa Carlemany

illa Carlemany, d’acord amb el Ministeri de Cultura i Esports del Govern d’Andorra, sorteja un abonament doble per als concerts de la Temporada de l’Auditori 2022, una promoció que es regeix per les bases aquí exposades.

 

Bases reguladores del sorteig

 

Per participar en el sorteig cal ser major d’edat i tenir un perfil a la xarxa social Instagram i tenir-lo obert per tal que es puguin comptar les participacions de manera pública.

 

Mecànica del concurs:

 

  • Seguir el perfil d’illa Carlemany i el d’Acció Cultural Andorra.
  • Compartir als stories de la persona usuària la publicació que es farà pública al perfil de @illacarlemany el 24 de febrer de 2022, amb l’etiqueta #sorteigilla i incloent-hi mencions a @illacarlemany i a @accioculturalandorra.

 

El termini per a participar és des de les tres de la tarda del 24 de febrer fins a les dotze de la nit del dia 1 de març.

 

Entre tots els perfils participants, se n’escollirà un a l’atzar mitjançant l’aplicació informàtica EasyPromos. La persona que resulti escollida rebrà una notificació el dia 2 de març de 2022, de manera particular, indicant que ha guanyat la promoció. Aquell mateix dia es farà públic el nom del perfil guanyador a la resta de concursants mitjançant una publicació d’illa Carlemany a la xarxa social Instagram.

 

El premi consisteix en un abonament doble, valorat en 330 €, vàlid per als concerts de la Temporada de l’Auditori 2022 que organitza el Ministeri de Cultura i Esports del Govern d’Andorra, exceptuant-ne les dues sessions del concert infantil programades per al dia 5 de maig. Consulteu la programació i els horaris dels concerts a www.cultura.ad i a www.agenda.ad.

 

L’abonament serà a nom de la persona guanyadora, que podrà assistir als concerts acompanyada de qui vulgui. No poder o no voler assistir a una sessió no dona dret a cap reclamació ni a cap indemnització.

 

En cap cas no s’entregarà el valor en metàl·lic del premi, ni de manera total ni parcial. No està permesa que la persona guanyadora vengui les entrades.

 

El premi s’ha de passar a buscar al Punt d’Atenció i Informació al Client de la planta baixa d’illa Carlemany. En el moment de recollir-lo, la persona guanyadora s’ha d’identificar amb un document oficial. Aleshores es comprovarà si és major d’edat. Si no ho és, perdrà el premi.

 

El centre comercial no es fa responsable de canvis o anul·lacions que l’organització faci en la programació. Si l’organització canvia un concert per un altre, sigui per la causa que sigui, l’abonament per a dues persones també serà vàlid per al concert programat de nou. Si l’organització anul·la un concert, no hi ha cap compensació per a la persona guanyadora de l’abonament.

 

Participar en el sorteig implica acceptar aquestes bases (disponibles a www.illa.ad) i també haver-se informat dels requisits sanitaris exigits a les persones que assisteixen a actes culturals (www.govern.ad).

 

 

Details

Start: 24 febrer, 2022 a les 15:00
End: 1 març, 2022 a les 23:59

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany