Carregant Esdeveniments

SORTEGEM ENTRADES PER L’ESPECTACLE MUV DEL CIRQUE DU SOLEIL

21 juny, 2022 - 28 juny, 2022
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Sortegem entrades per l'espectacle MUV del Cirque du Soleil

Vols assistir a l’estrena de l’espectacle MUV by Cirque du Soleil?

Al centre comercial illa Carlemany t’ho posem ben fàcil! Del 21 al 28 de juny, amb el teu tiquet de compra, pots guanyar una de les cinquanta entrades dobles que sortegem! Per cada 10 € en un mateix tiquet de compra o consumició, et donarem una butlleta per a emplenar. El dia 29 de juny triarem a l’atzar les cinquanta butlletes dels afortunats i afortunades que gaudiran de l’espectacle des de la graderia.

 

BASES DE LA PROMOCIÓ

Dates de la promoció

De les 10 del matí del dia 21 de juny a les 20.30 hores del dimarts 28 de juny de 2022, pel que fa a bescanviar els tiquets per butlletes. Es podrà dipositar la butlleta a l’urna, però, fins a l’hora de tancament del centre comercial el dimarts 28 de juny de 2022.

 

Premi de la promoció

El premi d’aquest sorteig consisteix en cinquanta entrades dobles de seient vàlides només per a la primera representació de MUV (dissabte 2 de juliol), l’espectacle que la companyia Cirque du Soleil presenta a Andorra fins al 31 de juliol de 2022.

 

Les entrades no es poden bescanviar, sota cap concepte, per unes altres per a una altra data o pel seu valor en metàl·lic.

 

L’assistència a la funció comporta acollir-se a les condicions que l’organització de l’esdeveniment marqui i, en cas que els responsables de l’espectacle decidissin suspendre la representació per qualsevol causa, les persones guanyadores renuncien a cap tipus de reclamació o d’indemnització per part del centre comercial.

 

Mecànica de la promoció

Per a participar en aquesta promoció, totes les persones que presentin un tiquet de compra o consumició de qualsevol establiment del centre comercial —excepte l’aparcament— al punt d’informació i atenció al client, per cada 10 € de despesa en un mateix tiquet, rebran una butlleta.

 

Els tiquets de compra i consumició han de ser dels dies en què és vigent la promoció, però no cal presentar-los el mateix dia de la compra o consumició. En ensenyar-los al punt d’informació i validar-los, se segellaran. No es permet la suma de tiquets.

 

Les butlletes s’han d’emplenar amb totes les dades personals sol·licitades i s’ha de marcar obligatòriament amb una creu el consentiment de la persona interessada perquè puguin ser tractades per a la funció per a la qual s’obtenen, que no és altra que la participació en el concurs. A banda, si es vol, també es pot marcar amb una creu el consentiment de la persona perquè les dades puguin servir per a fer-li arribar informació del centre comercial i altres accions promocionals d’illa Carlemany.

 

Les butlletes s’han de dipositar en una urna situada a la planta baixa del centre comercial, a prop del punt d’atenció i informació al client, i el dia 29 de juny, a les 10 del matí, se n’extrauran cinquanta a l’atzar. En cas d’haver-n’hi dues, o més, d’una mateixa persona participant, se n’agafaran les necessàries perquè les cinquanta siguin de participants diferents.

 

Es contactarà telefònicament amb les cinquanta persones guanyadores, a les quals s’indicarà per on poden passar a buscar l’entrada. En el moment de recollir-les, s’hauran d’acreditar amb un document oficial d’identitat. Serà el moment de verificar que són majors d’edat. En cas que no ho fossin perdrien el premi.

 

Participar en aquest concurs implica acceptar aquestes bases. 

Details

Start: 21 juny, 2022
End: 28 juny, 2022

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany