Carregant Esdeveniments

illa Carlemany aposta fort pel servei envers els vehicles elèctrics

18 juliol, 2023 - 7 novembre, 2023
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
vehicles electrics illa carlemany

Els primers punts de recàrrega per a vehicles elèctrics es van instal·lar a l’aparcament del centre comercial farà més de sis anys. Fruit de la col·laboració amb FEDA, i per acompanyar la campanya governamental a favor d’aquest sistema d’automoció, se n’instal·laren quatre i, poc després, van augmentar fins a dotze amb els específics per a vehicles Tesla i Porsche.

Ara, illa Carlemany fa un pas més i augmenta fins a vint-i-dos els punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a l’aparcament interior del centre comercial, i a l’aparcament exterior, en disposa també de dos.

Tant els de l’exterior com dos de l’interior son de la xarxa FEDA. Per a vehicles Tesla se n’ofereixen quatre i el mateix nombre que per a vehicles de la marca Porsche. Els dotze restants són vàlids per a qualsevol marca de vehicle elèctric.

Amb aquesta forta aposta pel servei de recàrrega de vehicles elèctrics, el centre comercial es converteix en l’únic establiment comercial del país en oferir tantes places de recàrrega. Uns clara mostra de l’aposta per a un món més verd.

Details

Start: 18 juliol, 2023
End: 7 novembre, 2023

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

+ Mapa de Google

Organitzador

Illa Carlemany