Carregant Esdeveniments

Targeta Regal 100 €

22 octubre, 2021 - 24 octubre, 2021
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Guanya una de les Targeta regal de 100€ d'illa Carlemany

GUANYA UNA DE LES 5 TARGETES REGAL QUE SORTEGEM COMPRANT EL TEU FORFET DE TEMPORADA DE GRANDVALIRA A LA FIRA D’ANDORRA!

 

BASES REGULADORES DE LA PROMOCIÓ PER A LES PERSONES QUE COMPRIN

EL FORFET DE GRANDVALIRA A LA FIRA D’ANDORRA 2021

 

Qui pot participar en la promoció?

Qualsevol persona, major d’edat, que compri el forfet de temporada de Grandvalira a l’estand que el domini esquiable tindrà a la Fira d’Andorra la Vella, que se celebra al Parc Central de la capital els dies 22, 23 i 24 d’octubre de 2021.

 

Què cal fer per participar-hi?

1) Omplir la butlleta que rebran totes les persones majors d’edat que comprin el forfet de temporada de Grandvalira a l’estand de la Fira d’Andorra 2021.

Les dades sol·licitades són: el nom i els cognoms de la persona titular del forfet, l’any de naixement, el correu electrònic, el telèfon de contacte, la població on resideix i el codi postal.

 

2) A més d’omplir la butlleta amb totes les dades anteriorment esmentades, la persona participant ha de marcar obligatòriament, com a mínim, la casella que autoritza que les seves dades siguin incloses al fitxer «Concursos illa». Qualsevol butlleta que no dugui marcada aquesta casella i resulti premiada, serà considerada nul·la, ja que l’autorització d’incloure aquestes dades al fitxer és indispensable per a fer públic el nom de les persones guanyadores.

De manera opcional, es pot marcar la casella perquè les mateixes dades siguin incloses al fitxer «Visitants illa».

A la targeta de participació s’especifica quina és la finalitat de cada fitxer i l’entitat destinatària, així com l’adreça on es poden exercir els drets d’accés, de rectificació, de supressió i d’oposició.

 

3) La butlleta, amb les dades de la persona participant, cal dipositar-la a l’urna que hi haurà al Punt d’Informació i Atenció al Client d’illa Carlemany, situat a la planta baixa. La data límit per a lliurar-la és l’1 de novembre de 2021 a les 20 h.

 

Com s’escullen les butlletes guanyadores i quin premi tenen?

1) El dimarts 2 de novembre de 2021 al matí personal de la Gerència del centre illa Carlemany extraurà cinc butlletes de l’urna, d’entre totes les que s’hi hagin dipositat. Després de comprovar que les dades de les persones participants hi són totes, que són majors d’edat i que s’ha marcat la casella del fitxer «Concursos illa», es proclamaran les persones guanyadores. Se’ls comunicarà personalment que han guanyat el premi i, posteriorment, es farà públic el resultat a les xarxes socials del centre comercial (Instagram i Facebook).

 

2) Si alguna butlleta de les escollides resulta que és d’una persona menor d’edat o bé si no s’ha marcat, com a mínim, la casella del fitxer «Concursos illa», quedarà invalidada per a rebre el premi. Llavors, es procedirà a extraure una nova butlleta i així fins a tenir les cinc guanyadores.

 

3) El premi per a cada una de les persones guanyadores és una targeta regal d’illa Carlemany, amb 100 €, que es poden gastar en qualsevol establiment del centre comercial, excepte a l’aparcament. La targeta regal caduca el 30 de novembre de 2021. Passada la data, no serà vàlida i qui no hagi gastat el saldo, total o parcial, el perdrà i no el podrà reclamar.

 

El premi no es lliurarà en cap cas en metàl·lic, sinó sempre com a targeta regal

4) Les persones guanyadores han de passar pel Punt d’Informació del centre comercial a buscar la targeta regal. Per a retirar-la, cal que s’identifiquin amb un document oficial. No es pot delegar la recollida en una altra persona.

Com que la targeta regal caduca el 30 de novembre de 2021, el període de recollida és fins a la data de caducitat.

 

5) Aquestes bases estaran exposades al costat de l’urna on es dipositin les butlletes. També n’hi haurà un extracte a la targeta de participació. Participar en la promoció vol dir que s’accepten les bases i és responsabilitat de les persones participants llegir-les.

Details

Start: 22 octubre, 2021
End: 24 octubre, 2021

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany