Carregant Esdeveniments

GUANYA UNA TARGETA REGAL DE 1.000 €

7 agost, 2022 - 7 setembre, 2022
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Targeta regal, sorteig targeta de 1.000€

Del 8 d’agost al 7 de setembre, sortegem una targeta regal valorada en 1.000 €. Una targeta que et permetrà fer un bon canvi d’armari o fins i tot canviar-lo sencer. Si el que t’estimes més és renovar la sala d’estar de casa, hi ha propostes de decoració de la llar per a tots els gustos entre els nostres establiments. O, si vols, pots llogar una autocaravana i marxar de viatge sense preocupar-te per l’hotel. També pots canviar l’ordinador antic, que sempre va lent, o bé convidar tota la classe de ioga a fer un bon sopar i una sessió de cinema.

Amb 1.000 € pots comprar moltes coses! Per cada 10 € que gastis en qualsevol botiga, cafeteria o restaurant del Centre Comercial illa Carlemany, obtindràs una butlleta. Emplena-la i diposita-la a l’urna que trobaràs a la planta baixa durant tot el mes d’agost. El dia 8 de setembre sabrem qui és la guanyadora o el guanyador que s’emportarà els 1.000 €.

 

TARGETA REGAL DE 1.000 € ENTRE TOTS ELS CLIENTS D’ILLA CARLEMANY

 

Dates de la promoció

De les 10 del matí del dilluns 8 d’agost fins a les 20.30 h del dimecres 7 de setembre de 2022.

 

Premi de la promoció

1.000 € per a gastar en els establiments del centre comercial illa Carlemany, que s’entregaran en dues targetes regal illa Carlemany de 500 € cadascuna, amb validesa fins al març del 2023.

 

En cap cas el premi s’entregarà en efectiu, ni totalment ni parcialment, i, arribada la data de caducitat de les targetes, si no s’han gastat tots els diners del premi, la persona guanyadora els perdrà, independentment del que diguin les normes que regeixen el funcionament de la targeta regal.

 

La targeta regal d’illa Carlemany és vàlida a tots els establiments del centre comercial: botigues, supermercat, cafeteries, cinema i restaurants…, però no ho és per a pagar l’estada a l’aparcament.

 

Mecànica de la promoció

Per a participar en aquesta promoció, totes les persones que presentin un tiquet de compra o consumició de qualsevol establiment del centre comercial —excepte l’aparcament— al punt d’informació i atenció al client, per cada 10 € de despesa en un mateix tiquet, rebran una butlleta.

 

Els tiquets de compra i consumició han de ser dels dies en què és vigent la promoció, però no cal presentar-los el mateix dia de la compra o consumició. El que no es permet és la suma de tiquets.

 

Les butlletes s’han d’emplenar amb totes les dades personals sol·licitades i s’ha de marcar obligatòriament amb una creu el consentiment de la persona interessada perquè puguin ser tractades per a la funció per a la qual s’obtenen, que no és altra que la participació en el concurs. A banda, si es vol, també es pot marcar amb una creu el consentiment de la persona per tal que les dades puguin servir per a fer-li arribar informació del centre comercial i altres accions promocionals d’illa Carlemany.

 

Les butlletes s’han de dipositar en una urna situada a la planta baixa del centre comercial, a prop del punt d’atenció i informació al client, i el dia 7 de setembre, a les 20.30 h, moment en què tancarà el comerç del centre comercial, se n’extrauran a l’atzar una com a guanyadora i una com a suplent.

 

Un cop es comprovi que estan degudament emplenades, es contactarà amb la persona guanyadora. En primer lloc es farà per telèfon. En cas de no respondre a la trucada, s’hi contactarà per correu electrònic, però, si en un marge de 24 hores no es posa en contacte amb el centre comercial, perdrà el premi.

Llavors, la butlleta triada com a suplent passarà a ser la butlleta guanyadora i es repetirà el procés de comunicació. Si passades les 24 hores de l’enviament del correu electrònic el centre comercial no rep cap contacte de la persona guanyadora, el premi es declararà desert.

 

El centre comercial farà públic a través de les xarxes socials i altres mitjans de què disposi qui ha estat la persona finalment guanyadora.

 

L’entrega del premi es farà a illa Carlemany el dia i a l’hora acordada amb la persona guanyadora, que haurà de presentar un document d’identitat. Serà el moment de comprovar que és major d’edat. Si no ho és, perdrà el premi.

 

Participar en aquest concurs implica acceptar aquestes bases.

 

 

Details

Start: 7 agost, 2022
End: 7 setembre, 2022

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany