Carregant Esdeveniments

Exposició “Strange Vintage Phone”

6 agost, 2021 - 6 setembre, 2021
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Exposició Strange vintage phones de Marc Vidal a illa Carlemany

Marc Vidal #LACASADELMARC

Del 6 al 22 d’agost.

L’artista andorrà Marc Vidal -qui des de fa trenta anys signa amb el segell “La Casa del Marc”- presenta “Strange vintage phones“, una nova col·lecció insòlita d’escultures i quadres, peces realment atípiques i inaudites.

Es tracta d’una col·lecció de telèfons antics, gairebé tots dels anys seixanta, reconvertits en obres d’art.

Extravagants i sensuals, l’artista s’inspira en les marques de luxe i ens demostra el seu estret contacte amb el glamurós món de la moda, les tendències, les mateixes editorials de moda, les desfilades, la creativitat de les marques aplicada tant a peces de vestir com a accessoris o la curosa imatge de cadascuna d’elles, que impregna tot el món que les envolta.

Els telèfons han estat buscats un a un i la majoria són extraordinàries peces d’una època passada, oblidats en el temps, però originals. Originalitat que augmenta després de passar per les mans de Marc Vidal, qui ha donat una volta més a aquestes joies, dotant-les de vida pròpia en reconvertir-les en làmpades glamuroses i fascinants, de treball minuciós i delicat.

Actualment Marc Vidal se situa en el món de l’art com l’encarregat de l’aerografia “Finishing Area” del taller de l’artista internacional Philippe Shangti.

Details

Start: 6 agost, 2021
End: 6 setembre, 2021

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany