Carregant Esdeveniments

El Retorn ‘Espectacle de màgia a illa Carlemany’

8 octubre, 2022 a les 18:00 - 19:00
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
el retorn de l'espectacle amb Toni Zamora, màgia

El dissabte 8 d’octubre, a les 18 hores i a la planta baixa del centre comercial, podrem gaudir de l’espectacle “El retorn”, del Mag Toni Zamora, que farà possible allò que sembla impossible amb els seus trucs i habilitats.

 

Aquest espectacle és fruit de la col·laboració entre Museus d’Andorra i illa Carlemany, i serà el preludi del programa d’activitats que ha organitzat el Ministeri de Cultura a la Casa Museu d’Areny-Plandolit, a Ordino, del 12 al 16 d’octubre, tot acompanyant l’exposició “Abracadabra”. Il·lusionisme i màgia a Cal Plandolit”

 

Les activitats, dirigides al públic juvenil i familiar, s’inauguraran el dimecres 12 d’octubre a les 20 hores, amb la conferència “Història de l’il·lusionisme. Del mite a la realitat virtual. Dijous 13 serà el torn de l’espectacle “Dejavú”, de Gisel, que es podrà veure a les 20 h i a les 21 h.

L’espectacle de carrer “Bicicadabra”, de Fèlix Brunet, es reserva pel divendres 14. Es podrà veure pels carrers d’Ordino a les 17.30, a les 18.15 i a les 19 hores. Les activitats de divendres es clouran amb una visita guiada a l’exposició, a les 20 h, amb un pica-pica màgic per a tots els assistents.

El dissabte 15 és el dia que té el programa més complet, amb els tallers “Varetes màgiques” a les 12 h, “Converteix-te en un mag” a les 16 h, la visita guiada amb pica-pica màgic a l’exposició a les 17 h, i l’espectacle “L’impossibilista”, de Sergi Buka, a les 20 i a les 21 h.

Per últim, diumenge 16 es clouran les jornades amb un espectacle dirigit al públic familiar “La màgia del Marc Ferrer”, que es farà a les 12 h.

 

Consulteu el web www.museus.ad per a disposar de més informació i més detallada de l’exposició i dels actes paral·lels que s’organitzen, i per a reservar entrades adreçar-vos al telèfon 836 908.

Details

Date: 8 octubre, 2022
Time: 18:00 - 19:00

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany