Carregant Esdeveniments

L’1 DE MAIG, EL DIA DE LES MARES!

20 abril, 2022 - 2 maig, 2022
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Mares estirades a terra, Dia de la Mare a illa Carlemany

El primer diumenge del mes de maig és el dia de la mare.  A illa Carlemany ho tenim en compte i us oferim tantes maneres de celebrar-ho com establiments hi ha al centre comercial perquè, en un o altre, segur que es troba com tenir el detall perfecte per a elles.

Aquest any, illa Carlemany ofereix dues maneres d’aconseguir un premi amb motiu de la celebració. Aquí en teniu les bases de cadascuna de les dues promocions vigents.

 

PROMOCIÓ DIA DE LA MARE 2022.

 

SORTEIG D’UN LOT DE PRODUCTES JULIA.

BASES REGULADORES.

El centre comercial illa Carlemany, amb la col·laboració de Perfumeria Júlia, organitza un sorteig a les xarxes socials per a celebrar el Dia de la Mare. L’acció es durà a terme des de les 9 del matí del dia 25 d’abril de 2022 i fins a les 12 de la nit del dia 30 d’abril de 2022, i hi pot participar qualsevol persona major d’edat que disposi de perfil públic -que permeti la visualització dels seus comentaris- a la xarxa social Instagram, i compleixi les bases i instruccions aquí detallades.

 

Participar en aquesta promoció implica que s’accepten aquestes bases.

 

COM PARTICIPAR?

 1. Cal seguir els perfils @illacarlemany i @centre_julia a Instagram.

 

 1. Caldrà donar “m’agrada” (like) a la publicació (post) especial del Dia de la Mare que es penjarà el dia 25 d’abril a les 9 del matí al perfil d’illa Carlemany i, com a opció col·laboradora, al perfil de Perfumeria Júlia.

 

 1. A més del “m’agrada”, caldrà fer un comentari a aquesta publicació concreta (post) i especial de la promoció del Dia de la Mare.

 

 1. A més del “m’agrada” i del comentari a la publicació, també s’haurà de citar dues amigues o amics diferents.

 

 1. Es podrà participar tantes vegades com es vulgui fins a les 12 de la nit del 30 d’abril de 2022 però, en cada participació, s’haurà de citar a dues persones diferents.

 

 1. Tots els perfils que hagin fet correctament tots els passos anteriorment descrits i dins del termini establert, entraran en un sorteig el dia 1 de maig de 2022, que es farà de manera automatitzada mitjançant una aplicació informàtica.

 

 1. Un cop l’aplicació informàtica esculli a l’atzar el perfil d’una persona, aquesta en serà la guanyadora, i se li notificarà aquell mateix dia de manera privada per la xarxa Instagram. Al perfil d’illa Carlemany i al de Perfumeria Júlia, es farà públic amb una publicació a “stories” qui ha estat aquesta persona guanyadora.

 

 1. La persona guanyadora disposarà de 24 hores per a acceptar el premi i comunicar a l’organització, sempre per conversació privada, el seu nom i cognoms.

 

QUIN ÉS EL PREMI?

 1. El premi és un lot de productes de cosmètica i perfums gentilesa de Perfumeria Júlia.

 

 1. El lot de productes està format per:

Un pot Creme Visage White Caviar La Prairie,

Un pot Gold Huile Julia Bonet

Un pot Gold Serum Julia Bonet

Un pot Gold Crema Julia Bonet

Un pot Serum Elixir White Glow Julia Bonet

Un perfum Love Chopard.

 

 1. El lot de productes anteriorment citat té un PVP de 995,75 €, però en cap cas s’entregarà en metàl·lic aquest import, ni total ni parcialment.

 

 1. Els productes que formen el lot del premi no es bescanviaran per uns altres, ni de manera parcial o total.

 

 1. Queda prohibida la comercialització i/o venda del premi.

 

 1. El premi és intransferible.

 

 1. Renunciar al premi implica renunciar també a qualsevol indemnització o compensació per aquella persona que l’hagi guanyat.

 

LLIURAMENT DEL PREMI

 1. El lliurament del premi es farà a la perfumeria Júlia del centre comercial illa Carlemany, el dia i hora que s’acordi amb la persona guanyadora.

 

 1. En el moment de recollir el premi, la persona guanyadora haurà de presentar un document oficial per acreditar-se. Serà llavors també quan es comprovarà que sigui major d’edat. En cas que no ho fos, perdria el premi.

 

 1. Les persones que participen, i en especial la que guanyi, autoritzen tant a illa Carlemany com a Perfumeria Júlia a que la fotografiïn quan recull el premi i que aquestes fotos puguin ser usades en qualsevol suport publicitari (revistes, web, xarxes socials, etc.) per a comunicar públicament l’organització i resolució d’aquesta acció promocional.

 

 1. L’organització d’aquesta promoció es reserva el dret de declarar el premi desert en cas que la persona participant guanyadora no compleixi els requisits esmentats en aquestes bases o depenent de la veracitat de les dades facilitades. Si fos el cas, es procediria a escollir una altra persona a l’atzar, amb la mateixa aplicació informàtica, a la qual se li aplicaria el mateix procés de comunicació i de verificació de dades.

 

 

REGAL DEL DIA DE LA MARE 2022.

 

ACONSEGUEIX L’OBSEQUI DEL DIA DE LA MARE 2022 AMB EL TEU TIQUET DE COMPRA.

BASES REGULADORES.

El centre comercial illa Carlemany, amb motiu del Dia de la Mare, obsequia els seus clients per la compra o consumició en qualsevol dels establiments del centre comercial excepte l’aparcament.

Participar en aquesta promoció és gratuït però implica que s’accepta la mecànica establerta, explicada tot seguit.

 

QUIN ÉS L’OBSEQUI?

L’obsequi consisteix en una espelma aromàtica, presentada en un got de vidre i en una caixa de cartró.

 

QUAN ES POT ACONSEGUIR L’OBSEQUI?

L’acció promocional per aconseguir l’espelma només és vigent el diumenge 1 de maig de 2022 fins a les 8 del vespre, hora en la que tanquen les botigues del centre comercial, o bé mentre hi hagi espelmes. N’hi ha 125 de disponibles. Si s’acaben els obsequis abans de les 8 del vespre, es donarà per acabada l’acció promocional.

 

COM ACONSEGUIR L’OBSEQUI?

Aconseguir-lo és gratis però cal presentar, al Punt d’informació de la planta baixa del centre comercial, un tiquet de compra o de consumició feta en qualsevol dels establiments del centre comercial el diumenge dia 1 de maig de 2022, per un import igual o superior a 20 €.

 

No s’admeten els tiquets de l’aparcament ni es permet la suma de tiquets de botigues i/o cafeteries o altres establiments del centre comercial per aconseguir l’import mínim de 20 € exigit.

 

El personal del Punt d’informació, fetes les comprovacions sobre la validesa del tiquet, el segellarà i el retornarà al client, entregant-li l’obsequi. Només s’entregarà un obsequi per persona i en cap cas es pot reclamar ni el seu suposat preu en metàl·lic ni cap altre objecte compensatori en cas que s’hagin acabat la promoció per haver-se exhaurit les 125 unitats disponibles.

 

El personal dels establiments del centre comercial així com el de la Gerència i els diferents serveis del centre comercial, no poden participar en l’acció promocional. Ho poden fer els seus familiars, sempre que compleixin amb els requisits exigits.

 

 

Details

Start: 20 abril, 2022
End: 2 maig, 2022

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany