Carregant Esdeveniments

Canvis en la programació de la Temporada 2020 de l’Auditori Nacional

1 abril, 2020 a les 08:00 - 17:00
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Cartell Auditori Nacional d'Andorra temporada 2020 Canvis de la programació de la Temporada 2020 centre comercial illa Carlemany, cultura Andorra

D’acord amb les mesures excepcionals adoptades pel Govern d’Andorra per prevenir els contagis de la COVID-19 i la cancel·lació per motius de seguretat i responsabilitat de les gires per part d’alguns artistes que havien d’actuar en el marc de la Temporada 2020 de l’Auditori Nacional, el Ministeri de Cultura i Esports modifica part del programa que quedava de la Temporada.

Es mantindran dos concerts, el d’El Pot Petit com a particular homenatge als infants, i el del músic andorrà Jordi Botey, com a mostra del suport i reconeixement a tots els músics i creadors de casa nostra. Jordi Botey i El Pot Petit, que havien d’actuar el 16 i el 25 d’abril respectivament, seran reprogramats per a més endavant, quan s’aixequin les mesures aplicades per Govern, i les entrades per ambdós concerts seran completament vàlides per a la nova data. Així mateix, les persones que disposin d’una entrada per a un d’aquests dos concerts reprogramats i que no hi puguin assistir, podran demanar-ne el reemborsament de l’import.

En canvi, El Kanka, el 4 d’abril; Lila Downs, el 13 de maig; Bebel Gilberto, el 23 de maig, i Kiko Veneno, el 18 de juny, són els concerts que s’han vist cancel·lats definitivament.

L’import de les entrades dels quatre concerts cancel·lats es retornarà a les persones que n’havien adquirit localitats.

 

Si vau adquirit les entrades a www.cultura.ad

Si la compra la vau fer a través del portal del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad), a partir del dilluns 6 d’abril es retornaran els imports de les entrades del concert d’El Kanka, i a partir del dilluns 13 d’abril els de la resta de concerts cancel·lats.

Es rebrà automàticament el reemborsament de l’import de la compra a la targeta amb la qual es va efectuar el pagament.

 

Si les vau comprar al Punt d’informació d’illa Carlemany

Si la compra de les entrades es va fer al Punt d’informació d’illa Carlemany, caldrà esperar que el centre comercial torni a obrir per iniciar el procés de devolució.

Al mateix Punt d’informació, presentant la targeta amb què es va efectuar la compra i el resguard del TPV, on hi figura el número d’operació, es podrà fer la devolució.

En cas de no disposar del resguard, el banc us pot facilitar aquest número d’operació.

Per a qualsevol aclariment o complement d’informació respecte a la devolució de les entrades, es pot contactar amb el Ministeri de Cultura a través de l’adreça cultura@govern.ad.

Details

Date: 1 abril, 2020
Time: 08:00 - 17:00

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany