El setè art torna a illa Carlemany

El setè art torna a illa Carlemany

Després de l’aturada forçada, Cinemes illa Carlemany van tornar a l’activitat el divendres dia 5 passat, això sí, amb totes les mesures de seguretat i prevenció previstes en la lluita contra el coronavirus a Andorra.

La represa de les projeccions ha permès recuperar la icònica figura de l’acomodador, que s’encarrega de distribuir els espectadors a la sala, de manera que es respecti el distanciament obligatori entre seients ocupats. Així, no s’enumeren les entrades. També es recomana que es pagui amb targeta.

Des de Cinemes illa Carlemany s’aposta per la venda d’entrades en línia. Per aquest motiu, el preu és menor si s’adquereixen per aquest sistema i de manera anticipada. Això agilitza la feina de distribució de persones a la sala i assegura la màxima seguretat.

Tant a les taquilles com al bar s’han instal·lat pantalles protectores i les llaminadures es venen en bosses i no a granel. Els espectadors han de dur posada la mascareta de manera obligatòria fora de les sales de projeccions i tenen a l’abast dispensadors de gel a l’entrada de cada sala, així com als lavabos, que també s’han equipat amb màquines expenedores de paper reciclat per eixugar-se les mans.

En acabar cada sessió a cadascuna de les sis sales, han augmentat de manera considerable les tasques de neteja i desinfecció. Per aquest motiu, es redueixen les sessions diàries per sala i es passa de les quatre d’abans a les tres d’ara.

En la tornada del setè art a les pantalles dels Cinemes illa Carlemany, la vostra seguretat és prioritària!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany