A illa Carlemany ja estem de rebaixes!

A illa Carlemany ja estem de rebaixes!

Les rebaixes d’estiu 2020 a Andorra han arribat abans. Després del tancament obligat de bona part de les botigues d’illa Carlemany pel coronavirus, ara ja totes són obertes i amb el cartell de rebaixes als aparadors.

De manera excepcional i davant la situació generada pel coronavirus a Andorra, el Govern ha avançat el període de descomptes. Sens dubte, és una bona oportunitat per a trobar aquella peça de roba que volíem comprar però que, havent-hi els establiments tancats, no hem pogut aconseguir. Ara doncs, amb rebaixes i sense mesures de confinament, podem comprar-nos la jaqueta que volíem o el polo d’estiu o calçat còmode i fresc, i sortir a lluir-ho.

Amb l’obertura de la frontera entre Catalunya i Andorra, serà una bona oportunitat per a pujar al Principat i redescobrir les tendències de les marques d’illa Carlemany, el centre d’Andorra. Colors vius, alegres, frescos i pràctics per a lluir aquest estiu que tot just comença, i deixar enrere l’estranya etapa del confinament.

Aixo sí, recordeu que cal continuar prenent mesures per a contenir l’expansió del coronavirus a Andorra: conserveu la distància social, poseu-vos la mascareta per accedir als comerços d’illa Carlemany i feu servir el gel desinfectant, que trobareu en diferents punts del centre. Els comerços d’illa Carlemany garanteixen la seguretat a l’espai de compra, ja que es compleixen i s’extremen les mesures d’higiene i de desinfecció recomanades per les autoritats sanitàries.

Les rebaixes de l’estiu 2020 a illa Carlemany d’Andorra són un regal segur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany