Benvinguts de nou a Andorra!

Benvinguts de nou a Andorra!

En acabar l’estat d’alarma decretat pel Govern de Madrid, les persones nacionals i residents al país veí del sud poden tornar a travessar des d’avui la frontera des d’Espanya cap a Andorra. S’acaba, així, una situació una mica estranya, ja que, malgrat que oficialment no es mantenien les fronteres tancades, a la pràctica s’impedia l’entrada de visitants.

Si bé el pas de mercaderies no s’ha aturat durant la pandèmia del coronavirus, a Andorra les restriccions d’entrada de turistes no es van aixecar fins a l’1 de juny. En aquella data, però, només els francesos van poder gaudir de nou d’Andorra. Ara, ambdós veïns, els del nord i els del sud, ja poden tornar a visitar el país dels Pirineus.

Per la seva ubicació, Andorra és una interessant destinació turística de proximitat, tant per a catalans com per als francesos de la regió de L’Occitanie, territoris que comparteixen moments d’història comuna i estrets lligams culturals, de manera que el pas cap a banda i banda de frontera ha estat constant al llarg dels anys.

De nou, Andorra s’obre per mostrar a les persones visitants cims, llacs i rutes, perquè gaudeixin del romànic, assaboreixin la cuina d’alta muntanya i facin shopping, entre altres atractius.

I si voleu aprofitar l’escapada per a anar de compres, la millor proposta és visitar illa Carlemany. En un mateix espai, sota un mateix sostre, disposeu d’un gran ventall de marques de moda i complements, restaurants, cafeteries, cinemes, serveis i aparcament. Tot això, a illa Carlemany, el centre d’Andorra, que ara ja està de rebaixes d’estiu! Un espai on us sentireu a gust i amb la màxima seguretat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany