El 10è aniversari també arriba al Cirque du Soleil

El 10è aniversari també arriba al Cirque du Soleil

L’Illa Carlemany és un dels patrocinadors de l’espectacle Cirque du Soleil, que ha arribat a Andorra del 29 de juny al 28 de juliol. Realitzen un espectacle únic a Europa, “REBEL”. Durant aquest termini, realitzaran les representacions de dimarts a dissabte i també, com a cloenda, el diumenge 28 de juliol, en una gran carpa instal·lada a l’aparcament del Parc Central. Podràs venir gratuïtament o pagar un preu molt econòmic que no supera els 25 € en cas que vulguis assignar-te un seient.

Al Punt d’Informació i Atenció al Client d‘Illa Carlemany hi ha entrades a la venda. Si voleu obtenir més informació sobre el tipus d’espectacle, visiteu http://www.visitandorra.com.

A més, tots aquells que vagin a l’espectacle l’última setmana de funcions i, amb motiu del 10è aniversari del centre, se’ls entregarà un fulletó amb un codi alfanumèric i podran entrar en un sorteig final d’una targeta regal de 1.000 €, que es farà de manera electrònica el dia 1 d’agost. La participació, només per a majors d’edat, consistirà a rebre una targeta a l’entrada al recinte, on hi ha el codi alfanumèric i haurà de visitar el centre comercial, qualsevol dia de la promoció (del 24 al 31 de juliol) per a introduir les dades i el codi en unes tauletes electròniques.

D’altra banda, la cartellera dels cinemes Illa està plena de propostes per gaudir del millor del setè art. Com potser et costa decidir-te per una et volem recomanar tres de les últimes estrenes que han arribat a les nostres sales i que molt probablement seran els grans èxits d’aquest estiu.

El film insígnia de Pixar torna amb una nova entrega: ‘Toy Story 4’. Si et pensaves que després que Andy se n’anés a la Universitat s’havia acabat l’era d’aquests increïbles joguets, estaves equivocat perquè Buzz, Woody i companyia tornen en una quarta pel·lícula amb una història d’amor i aventura molt especial. La petita Bonnie ara és la propietària dels joguets de l’Andy. Un dia afegeix una manualitat al grup, Forky, que no se sent com un joguet i que Woody vol demostrar-li que ara ha d’acceptar el seu rol. Quan Bonnie s’emporta la colla en un viatge familiar per carretera Woody prendrà un desviament que li servirà per retrobar-se amb Betty, la seva amiga perduda, i descobrir què gran pot ser el món per a una joguina.

‘Los días que vendrán’ és el nou film de Carlos Marqués-Marcet que tanca la seva trilogia de relacions romàntiques i l’acceptació de l’altre iniciada amb ‘10.000 Km’ i seguida per ‘Tierra Firme’. La seva darrera pel·lícula se centra en Vir i Lluís, una jove parella de Barcelona que només fa un any que surten junts quan ella es queda embarassada. El film segueix durant 9 mesos les seves pors, alegries, expectatives i realitats per explorar la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència transformadora de tenir un fill. En el camí trobaran diferents obstacles que reflecteixen la incertesa en la qual vivim actualment. ‘Los días que vendrán’ està protagonitzada per la també parella en la vida real de David Verdaguer, actor fetitxe del director, i Maria Rodríguez Soto, que quan es va gravar la pel·lícula estava embarassada.

I, per últim, una proposta pels fans de l’univers Marvel perquè arriba una nova entrega de l’home aranya després de l’èxit de ‘Vengadores: Endgame’. A ‘Spider-man: Lejos de casa’, Peter Parker se’n va amb MJ, Ned i la resta dels seus amics a passar unes vacances a Europa amb la idea de descansar dels seus superpoders durant algunes setmanes. Però el seu pla es trunca quan Nick Fury contacta amb ell per demanar-li ajuda. Spider-man haurà de frenar l’atac d’unes criatures elementals que estan sembrant el caos al continent.

Visita’ns i gaudeix del 10è aniversari amb nosaltres. T’hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany