10è Aniversari Illa Carlemany

10è Aniversari Illa Carlemany

Illa Carlemany celebra el seu 10è aniversari i sota el lema «10 anys de Somni», han organitzat uns actes de commemoració i diverses promocions que es realitzaran del 5 al 20 de juliol per tal de premiar als clients.

Una de les promocions més especials et permet guanyar un viatge al Carib. Les persones que vulguin participar hauran d’apropar-se al Punt d’Informació, situat a la planta baixa, amb un tiquet de compra i consumició igual o superior a 10 €. D’aquesta manera, se’ls entregarà una targeta per a rascar i una butlleta per participar en el sorteig final d’un viatge per a dues persones, d’una setmana, a Punta Cana, amb vols pagats des de Madrid, trasllats a i des de l’hotel de Punta Cana a l’aeroport, estada en habitació doble i en règim de “tot inclòs”. A les targetes que s’entreguen per a rascar, hi ha 10.000 premis directes!

També hi ha una altra promoció que es donarà a terme del 5 al 19 de juliol. Les persones que vulguin participar hauran d’entrar a plató de la planta baixa i davant de la càmera explicar de manera lliure i gratuïta quin és el seu somni o quelcom que vulgui realitzar i no ha pogut fer fins ara. Per exemple, el viatge de noces que mai va arribar, la moto que sempre has somiat tenir, visitar un familiar que fa anys que no veus, etc. Les persones majors d’edat que vulguin participar podran fer les seves declaracions cantant, ballant, disfressats, amb amics, etc. i participar les vegades que vulguin amb desitjos diferents que puguin fer-se realitat amb un pressupost que no superi els 5.000 €, que es pugui complir abans que acabi l’any i que sigui tangible, és a dir, que sigui viable donar-lo a terme.

A partir de les participacions, el jurat en farà una selecció i proclamarà 10 finalistes, els quals hauran d’assistir a la festa d’aniversari del dissabte 20 de juliol per optar al premi final o bé als premis de consolació, que serà una targeta regal Illa Carlemany de 200 € per als qui no han estat finalment seleccionats i un sopar per a dues persones al nou restaurant Foster’s Hollywood del centre comercial. Bases legals: http://illa.ad/bases-de-les-promocions/

Finalment, el dissabte 20 de juliol a partir de les 19:30h a la planta baixa, se celebrarà la gala final amb en Queco Novell, periodista i humorista català reconegut pel seu personatge al programa Polònia de TV3 imitant a Rajoy, Maragall, Puigdemont, etc. Ell s’encarregarà de guiar la festa, a més de descobrir qui serà el guanyador d’un viatge al Càrib i quin és el somni que Illa Carlemany farà realitat.

Així que vine a celebrar aquest 10è aniversari a l’Illa Carlemany i participa en les activitats organitzades per a tots vosaltres!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany