Els imprescindibles d’Andorra!

Els imprescindibles d’Andorra!

Andorra es coneix com a país de destinació turística per molts motius, però un dels reclams principals és el complex termolúdic Caldea, situat a pocs metres d’illa Carlemany, ambdues instal·lacions a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Després del tancament per la crisi sanitària del coronavirus a Andorra, tant el centre comercial illa Carlemany com Caldea han aplicat controls estrictes d’higiene i desinfecció. En el cas de Caldea, a més, el tractament de les aigües és molt més acurat i concret, i l’aforament es limita al 30 % de la capacitat total, amb l’objectiu de mantenir la distància de seguretat. I també és obligatori portar mascareta als espais d’ús comú. A illa Carlemany cal portar mascareta per a entrar al centre comercial i a qualsevol establiment.

Amb la reobertura de Caldea també s’estrena la llacuna panoràmica i transparent que sobrevola el riu Valira, una nova experiència per a gaudir a l’spa termal d’Andorra. Per donar a conèixer el nou espai, Caldea  ha instal·lat a illa Carlemany un gran photocall, que reproduirà, precisament, la llacuna panoràmica i on us podreu fer una foto divertida amb una sirena que, de manera virtual, nedarà i es capbussarà a l’aigua al vostre costat.

Si participeu en la iniciativa del photocall aconseguireu vals de descompte en el preu de l’entrada al termolúdic, els quals haureu de bescanviar al Punt d’Informació i Atenció al Client d’illa Carlemany, a la planta baixa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany