A l’estiu, cuidem la pell

A l’estiu, cuidem la pell

De la mateixa manera que preparem l’armari per a l’arribada de la calor, amb peces lleugeres i de colors clars, també cal preparar i cuidar la pell durant l’època de l’any en què més ens exposem al sol. Sens dubte, ens agrada que ens toqui el sol —i és necessari—, però és ben sabut que cal protegir-se’n, també, perquè pot provocar malalties greus de la pell.

Ens hem d’hidratar sovint, perquè la pell sigui suau, i hem d’evitar el sol durant les hores centrals del dia, ja que és quan els raigs són més forts. Cal, a més, fer servir un bon protector solar i aplicar-lo correctament: us l’heu de posar vint minuts o mitja hora abans d’exposar-vos al sol, l’heu de repartir bé per totes les àrees del cos i heu de repetir l’operació cada dues hores, o, si us banyeu, cada cop que sortiu de l’aigua.

Cada tipus de pell és diferent i, per tant, necessita un producte o un altre, de manera que heu de triar el que més us convé. Això ho saben bé als establiments d’illa Carlemany, el centre d’Andorra. Podeu demanar consell a la parafarmàcia Galeno, a la boutique de L’Occitane en Provence —planta 0—, a Rituals o a Júlia Perfumeries —planta baixa.

Cremes diürnes i nocturnes, exfoliants, protectores, protectores labials, cremes per a després de l’afaitat, tractaments antienvelliment, antiarrugues… Tot un món de productes perquè gaudiu de l’estiu amb la millor cara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany