Cabells sans a l’estiu

Cabells sans a l’estiu

A l’estiu, els cabells pateixen agressions, sobretot per l’exposició al sol, a l’ambient sec i a la sal del mar o el clor de la piscina. Sovint, es cremen, canvien la textura, es debiliten o perden color. Per a evitar-ho, només heu de seguir uns consells senzills. Per exemple, dur barret o gorra, o posar-vos un mocador al cap si us exposeu moltes hores al sol, ja sigui a la platja o a la piscina. Així, protegireu els cabells i evitareu l’efecte nociu dels rajos del sol al cuir cabellut.

També és important que hidrateu els cabells més sovint i amb productes eficients, com ara un bon xampú o una mascareta. Així, aconseguireu que siguin més forts davant de les agressions externes. També heu de pensar a mullar-vos els cabells a la dutxa en sortir de l’aigua, per treure’n la sal o expulsar-ne el clor.

Malgrat tots aquests consells, no hi ha dubte que posar-se en mans de professionals és el millor que es pot fer, ja que us ajudaran a decidir si heu de sanejar els cabells, retallar-ne les puntes, aplicar-hi un tractament per enfortir-los o lluitar contra la sequedat. Aquestes recomanacions, us les oferiran a Franck Provost, la perruqueria situada a la planta 2 d’illa Carlemany, el centre d’Andorra. Us atendran amb totes les garanties sanitàries i d’higiene aplicades arran del coronavirus i amb la millor solució per a la vostra comoditat i perquè us sentiu perfectes.

A més, la marca Franck Provost Paris disposa d’una variada gamma de productes i cada temporada presenta propostes i novetats. Només heu d’escollir la que més us encaixa i fer confiança a les persones professionals de Franck Provost d’illa Carlemany!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany