La moda per a infants i joves també és a illa Carlemany

La moda per a infants i joves també és a illa Carlemany

Entre el ventall de marques de moda que omplen illa Carlemany, el centre d’Andorra, també n’hi ha per a infants i joves. OVS i Benetton 012 —a les plantes 1 i 2 del centre comercial— ja tenen bona part dels models que es lluiran els propers mesos, en què comunions, bodes i esdeveniments familiars prenen una rellevància especial, i en què els infants són els protagonistes i, per tant, també volen lluir un estil propi; per això cal buscar el look perfecte per a cada cita.

OVS Kids disposa d’una línia de cerimònia, amb combinacions elegants i contemporànies, en què americanes de lli i de cotó jaspiat combinen amb pantalons curts de cotó, elàstics i de tonalitats llises, i amb cinturons contrastats. Un altre bàsic imprescindible és l’americana blau marí, amb butxaca rivetada i mocador estampat, i la camisa de cotó, amb trama en relleu, de color blau cel.

Si una cosa té la nova col·lecció de Benetton per a infants i joves és l’espetec de colors de jaquetes, dessuadores, pantalons, samarretes, camises, armilles, jerseis i motxilles, entre altres peces, que aporten vida a la primavera, tant si són peces d’un sol color com si en combinen dos, tres o molts. Després de les tonalitats fosques que caracteritzen la roba de tardor i hivern, les peces acolorides de Benetton són un crit d’alegria.

La línia més de vestir de la marca italiana, però, ofereix colors més seriosos i clàssics, i materials i acabats més elegants. Blau marí, tonalitats pastel i estampats delicats, com ara cascades de flors, jacquard o llunetes, acompanyen volants, gases, puntes i cotó lleuger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany