Celebra el Dia de la Mare amb illa Carlemany!

Celebra el Dia de la Mare amb illa Carlemany!

El primer diumenge de maig és el Dia de la Mare. Malgrat que tot l’any cal agrair-los i reconèixer-los l’esforç de ser-ho, aquest dia és especial i el convertim en una festa de reconeixement públic. I per això, des d’illa Carlemany, el centre d’Andorra, us proposem plans per a celebrar-ho i idees per al regal, a més de la possibilitat de guanyar una targeta de 100 € per comprar-li el que vulgueu!

No cal dir que una molt bona manera de celebrar-ho per a les persones que sou de fora d’Andorra és fer una escapada de cap de setmana al país dels Pirineus. Un bon pla per a gaudir de la tranquil·litat de les muntanyes, la bellesa dels paisatges i l’oferta en benestar, shopping i restauració. Un parell de dies donen per a molt si s’organitzen bé i qualsevol bona estada passa, sens dubte, per illa Carlemany. Aquí podeu comprar les entrades de Caldea-Inúu i aquí teniu més de seixanta establiments de marca per comprar un detall, a més de restaurants, cinemes i serveis, com ara wifi gratuïta. I tot, al centre d’Andorra!

Si residiu aquí, a illa Carlemany trobareu propostes per passar una molt bona estona amb la mare. Un dinar a la Pizza Roma o al Foster’s Hollywood. O bé una bona pel·lícula al cinema i un tastet especial a Cal Guillo. Un pla perfecte. I si voleu comprar-li un regal, teniu un gran ventall d’idees: perfums, roba, complements, joies, electrònica Si seguiu el nostre perfil d’Instagram, us fem propostes perquè pugueu triar.

Què us sembla? Us ho posem fàcil per a celebrar el Dia de la Mare amb nosaltres!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany