Vestir-se amb comoditat i amb respecte pel medi ambient

Vestir-se amb comoditat i amb respecte pel medi ambient

Fa por de veure els usos, els costums i els artefactes de roba interior que s’han dut al llarg de la història, sobretot entre les dones. Sovint, segons la moralitat del moment, eren més per a ressaltar o amagar parts del cos que per a ús higiènic i protector, i sempre marcats pel masclisme. Per sort, des de final de segle XIX i, principalment, durant el segle XX, la comoditat s’imposa definitivament en l’ús i el disseny de la roba interior. 

I comoditat, entre altres coses, és el que ofereixen els productes per a dona, home i infants de Tezenis. La marca italiana presenta a illa Carlemany (planta 0) una oferta àmplia de roba interior, roba per a estar per casa, roba còmoda i amb estil, pijames i mitjons. Tezenis aplica recursos als processos de producció per generar canvis en l’entorn i assegurar un futur de la moda més sostenible. 

Donar una segona vida als materials i transformar-los en productes nous, fer col·leccions de cotó orgànic o associar-se aquesta primavera al programa «Pollinate the planet», que preserva la important tasca pol·linitzadora de les abelles, són exemples de la conscienciació i el compromís de la marca Tezenis. I a illa Carlemany, el centre d’Andorra, estem satisfets que les marques presents al centre comercial tinguin aquest compromís ferm.

Totes i tots ens hi hem d’implicar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany