Aquest estiu, Andorra és l’opció!

Aquest estiu, Andorra és l’opció!

Molta gent ja està pensant en les vacances d’aquest any. Malgrat que no hi hagi aeroport i la mobilitat cap a Andorra sigui per carretera, el petit país dels Pirineus és la destinació per a aquest estiu, ja que en pocs quilòmetres quadrats condensa una magnífica oferta perquè gaudiu d’uns dies de desconnexió com si fóssiu a casa.

Amb la colla d’amics o amb la família, llogar un apartament turístic a les parròquies altes és una bona opció si opteu per descobrir els racons naturals del Principat. A peu, en bicicleta, a cavall o en vehicle elèctric, podreu assaborir la calma de molts racons naturals i admirar valls com la d’Íncles, llacs com els de Tristaina o rutes com la del Ferro. I sempre us quedarà una estona per a gaudir del comerç i la restauració a les zones urbanes del centre del país.

A les poblacions centrals és on us heu d’estar si preferiu una escapada més urbana, en parella, per exemple. Si us allotgeu en un hotel d’Escaldes-Engordany o d’Andorra la Vella, sereu al rovell de l’ou del comerç i la restauració, i tindreu una bona oferta de museus a tocar i racons d’història als carrers del barri antic de la capital, a més del centre termolúdic Caldea. I, com que les distàncies a Andorra són curtes, si voleu gaudir de la natura, a prop queden indrets magnífics, com ara Engolasters.

En plena zona per a vianants, l’edifici del centre comercial illa Carlemany, recobert de coure de tonalitats verdoses, té una identitat pròpia i amaga dins seu, com un tresor, una àmplia oferta de comerços de moda i complements, restaurants, cafeteries, cinema i serveis oberts cada dia, ininterrompudament. Si aquest estiu voleu fer shopping, illa Carlemany, el centre d’Andorra, és la destinació idònia. Us hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany