Arriben les rebaixes d’estiu a illa Carlemany

Arriben les rebaixes d’estiu a illa Carlemany

Divendres vinent, dia 25, comencen oficialment les rebaixes d’estiu a Andorra, de manera que a la majoria d’aparadors dels més de seixanta establiments de marca que hi ha a illa Carlemany, el centre d’Andorra, es penjarà el cartell de descomptes en articles de la temporada de més calor.

Com sempre, a Andorra el període de rebaixes s’avança respecte dels països veïns, sobretot del sud. És un al·licient més per a fer-hi una escapada, perquè si l’oferta comercial d’Andorra ja és prou atractiva —pel ventall de marques i perquè es concentra principalment a l’eix per a vianants que formen les avingudes Meritxell i Carlemany—, les rebaixes encara arrodoneixen més l’experiència del shopping.

Des del calçat fins a la roba, passant pels complements, a partir de divendres vinent, tots els productes d’estiu estaran a la venda a un preu més baix. I encara queda molt estiu per a lluir tot el que compreu!

El període de rebaixes s’allarga durant tres mesos, aproximadament. De la mateixa manera que les rebaixes comencen abans, les propostes de la temporada de tardor-hivern es poden comprar també més aviat. A mig agost als aparadors ja hi ha peces d’entretemps per als capvespres frescos de final de mes o de mig setembre.

De moment, però, gaudiu de les rebaixes d’estiu al centre d’Andorra, a illa Carlemany!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany