Aquest any, sí! Torna la Cursa Popular illa Carlemany!

Aquest any, sí! Torna la Cursa Popular illa Carlemany!

Diumenge vinent, 15 de maig, es tornarà a celebrar la Cursa Popular illa Carlemany, que les dues últimes edicions va ser suspesa per la pandèmia i substituïda per altres activitats. Ara torna al format original i hi haurà: dos recorreguts un de 2 quilòmetres i un de 5; tots dos, amb sortida des del voltant del centre comercial, la samarreta solidària, els obsequis per a les persones que s’hi inscriguin en línia, sortejos de targetes regal illa Carlemany entre les persones participants. I, és clar, moltes ganes de viure el Dia de l’Esport per a Tothom!

Aquesta setmana, incloent-hi el dissabte, les persones que facin la inscripció en línia poden passar per la planta baixa d’illa Carlemany, el centre d’Andorra, a recollir el dorsal i la samarreta, i rebran una motxilla i un obsequi amb el logotip de la candidatura d’Andorra 2027.

La Cursa Popular illa Carlemany forma part de la campanya Dia de l’Esport per a Tothom, promoguda des del Govern d’Andorra per a conscienciar la població de la importància de practicar esport i de seguir una alimentació equilibrada. Es va posar en marxa fa tretze anys aquesta n’és l’onzena edició i és l’esdeveniment esportiu popular que ha registrat la participació més elevada, amb gairebé tres mil inscripcions.

Aquest any la Cursa Popular torna amb l’objectiu de demostrar que per a una bona salut, cal moure’s, tal com diu de manera clara la samarreta solidària de l’esdeveniment.

Encara sou a temps d’apuntar-vos-hi!

Durant tota aquesta setmana, fins dissabte, us podeu inscriure a la prova als punts habilitats a la planta baixa del centre comercial.

Illa Carlemany