Andorra, destinació de Setmana Santa

Andorra, destinació de Setmana Santa

Què fareu per Setmana Santa? No ho dubteu i trieu el país dels Pirineus!

Visitar Andorra és un plaer i sempre hi ha coses per fer i descobrir. És una destinació propera, segura, amb una àmplia oferta hotelera, amb bones propostes gastronòmiques i amb múltiples iniciatives culturals. I per Setmana Santa és el moment d’acomiadar-se de la neu i donar la benvinguda a la primavera. A més, les distàncies són curtes i es pot anar d’una banda a l’altra de país en poca estona.

Si us voleu acomiadar de les pistes i us allotgeu a les parròquies altes, sereu a prop dels dominis esquiables, de manera que només haureu de sortir del llit i calçar-vos els esquís. Un cop s’acabi la jornada a la neu, feu un tomb per l’eix comercial per excel·lència d’Andorra, The Shopping Mile, on hi ha la gran oferta comercial del país, amb illa Carlemany, el centre d’Andorra, al bell mig de la llarga avinguda per a vianants. I Caldea és a tocar!

Si sou més urbanites, escolliu un hotel de la capital o d’Escaldes. Hi ha propostes per a tots els gustos i butxaques, i sereu al rovell de l’ou. Tindreu les compres ben a prop i, és clar, illa Carlemany també. Al centre d’Andorra trobareu restaurants, cafeteries, cinema i més de cinquanta botigues de marca amb idees per a la primavera.

I podeu combinar el shopping amb una visita al Museu Thyssen, un tomb per les escultures de Jaume Plensa i de Dalí, o un passeig per la zona antiga d’Andorra la Vella, on hi ha terrasses i locals on podreu degustar cervesa artesana elaborada a Andorra.

Illa Carlemany