Adéu, sofà! Des d’avui, torna el centre d’Andorra

Adéu, sofà! Des d’avui, torna el centre d’Andorra

Des d’avui dilluns 1 de juny, illa Carlemany obre totes les instal·lacions. Tots els establiments ja atenen el públic, després que les autoritats hagin decretat l’inici del desconfinament.

Al supermercat Caprabo, la farmàcia Galeno o els establiments de serveis, com ara Llibre Idees, Casa Viva, Hunter by Yorky’s, Tintoreria Núria, Mister Minit o la perruqueria Franck Provost, entre d’altres, ara s’hi afegeixen les botigues de moda, complements, bellesa i tecnologia, i les cafeteries i restaurants de les plantes 0 i 2. Cinemes illa Carlemany obrirà divendres 5 de juny, coincidint amb el dia en què habitualment es renova la cartellera.

El centre comercial torna a l’activitat amb un seguit de recomanacions i mesures de seguretat que els visitants han de seguir. Des d’illa Carlemany s’ha treballat a consciència perquè els clients es trobin a gust al centre comercial i, sobretot, segurs. Per aquest motiu alguns establiments ajustaran els horaris per gestionar millor els equips de treball i les tasques de neteja i desinfecció, cosa que comportarà obrir no més enllà de les onze del matí o bé tancar entre dues i tres de la tarda.

Consulteu l’horari dels establiments al web www.illa.ad o bé trucant al 892 000, el telèfon d’atenció al client.

Deixem el sofà enrere per recuperar el que més ens agrada. Les millors propostes de moda i oci us esperen a illa Carlemany d’Andorra. Amb totes les mesures de seguretat i amb més ganes que mai. Des d’avui, torna el centre d’Andorra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany