Acomiadem l’any a la moda!

Acomiadem l’any a la moda!

L’any s’acaba i cal donar la benvinguda al nou, amb l’esperança que serà millor que el que deixem enrere. I encara que enguany sigui en petit comitè, seurem a taula vestits de gala, com pertoca en una nit com aquesta.

De ben segur, trobareu el vostre estil per a acomiadar l’any en qualsevol botiga de marca d’illa Carlemany. Al centre comercial en teniu tant per a home com per a dona, per a tots els estils, tant per a més joves com per a més grans, i fins i tot per als més menuts de casa.

Algunes marques ofereixen col·leccions específiques de festa, amb complements concrets, com ara Guess (planta 1). Altres marques de dona, com ara Systemaction (planta 1) i Liu·Jo (planta baixa) ofereixen peces de més vestir i altres de tot portar, però, ben combinades, segur que us faran estar radiants.

Per a home, també hi ha tria de marques i estils. Les propostes d’Hugo Boss (planta baixa) o de Scalpers (planta 1) són per a arreglar més, amb un toc clàssic però a la vegada modern. Les marques Jack & Jones, Superdry o Levi’s (planta 1) ofereixen combinacions més desenfadades però no menys encertades.

I si seguiu la tradició de rebre l’any amb la roba interior vermella —que diuen que porta sort—, passeu per Tezenis (planta 0), on segur que trobareu el model ideal tant per a home com per a dona.

Ben arreglats, a toc de campanada, anirem empassant-nos el raïm i ens vindran al cap les persones que són lluny o que ens han deixat, i formularem desitjos i propòsits per a l’any que encetarem. Que tingueu un molt bon any i, sobretot, ple de salut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany