A illa Carlemany trobaràs les ulleres de sol per a protegir-te i anar a la moda

A illa Carlemany trobaràs les ulleres de sol per a protegir-te i anar a la moda

Alain Afflelou, a la planta 0, per si les necessites graduades. Per anar a la moda més actual, Quars i Oakley, totes dues a la planta baixa. I també entre els complements de les botigues de moda d’home i de dona d’illa Carlemany, el centre d’Andorra. Les ulleres de sol són el complement per excel·lència de l’estiu, i les marques s’abonen a donar-los una empremta més gran d’estil, a fi de convertir-les en indispensables per a qualsevol look.

I quines es portaran aquest estiu? Doncs sembla que les formes rectangulars venen per quedar-se. Si l’any passat ja van arrasar, enguany hi tornen, però amb lleus retocs en la mida i en la forma: ni tan estretes ni tan petites. Quant al color, qualsevol: vermell, verd, blau… Però el negre i el marró tabac no passen mai de moda!

La tendència més cridanera és pel que fa al color: ulleres de sol en tons de groc, carabassa i rosa neó. Inspirades en els anys noranta, sense cap mena de dubte donen un toc especial a qui les duu, com també ho farà una altra de les grans tendències del 2022: les ulleres en què els dos vidres s’uneixen en un de sol, a manera de gran pantalla, com les que va popularitzar fa anys l’actriu i cantant JLo.

La moderació, en canvi, ve amb les muntures blanques i amb les negres. Moderació en el color, perquè es perd quan parlem de les formes: s’imposen les retro atrevides i els grans formats. Si bé les blanques marquen molt la temporada, les negres són un bàsic que sempre transmet elegància.

Més enllà de la forma i el color, però, no hem d’oblidar que les ulleres de sol són un element protector dels nostres ulls. És per això que cal buscar la qualitat també en els vidres!

Illa Carlemany