L’estiu amb illa Carlemany

L’estiu amb illa Carlemany

L’ESPECTACLE CONTINUA

Quan encara continuen vives les promocions organitzades pel Centre Comercial illa Carlemany amb motiu de l’espectacle del Cirque du Soleil a Andorra, ja podem anunciar una nova iniciativa d’illa Carlemany per als amants de la música i els concerts d’estiu!

SORTEIG Experiència CERDANYA MUSIC FESTIVAL

Regalem vint entrades dobles per al Cerdanya Music Festival

A illa Carlemany estem disposats a fer que aquest estiu sigui el més espectacular possible. Un any més som col·laboradors del Cerdanya Music Festival, que se celebrarà del 10 al 20 d’agost a Llívia. Artistes de la talla de Fangoria, Sara Baras, Stay Homas, Joan Dausà, Niña Pastori o Raphael, entre altres, pujaran a l’escenari per amenitzar els capvespres d’estiu i el Centre Comercial illa Carlemany convidarà quaranta persones a viure l’experiència.

Com participo en el sorteig?

La primera setmana d’agost, els qui comprin o consumeixin en qualsevol establiment del centre comercial tindran l’oportunitat de guanyar una de les vint entrades dobles per al concert inaugural del Cerdanya Music Festival, que se celebrarà el dimecres 10 d’agost amb Fangoria com a cap de cartell.

Què inclou el premi de l’experiència Cerdanya Music Festival?

  • El trasllat des d’Andorra fins a Llívia en autobús particular.
  • Un refrigeri abans de començar l’actuació, mentre es gaudeix de l’espai a l’aire lliure amb concerts de petit format i punts de restauració.
  • Localitat de seient per al concert de Fangoria.
  • El retorn cap al Principat en autobús particular, en acabar el concert.

L’espectacle continua, senyores i senyors!

Si assistiu als concerts del Cerdanya Music Festival, podeu guanyar una targeta regal de 500 € d’illa Carlemany. Només haureu d’accedir al web d’inscripció que se us facilitarà dins del recinte del festival i, allà, emplenar la butlleta electrònica amb totes les dades i l’identificador de la vostra entrada. S’hi podrà participar fins al 21 d’agost i l’endemà ja sabrem qui és l’afortunat o afortunada!

Si vols ser el primer a saber tot el que tenim preparat a illa Carlemany aquest estiu, visita l’enllaç següent: www.estiu.illa.ad

Illa Carlemany