Descobreix illa Carlemany: el cor de les compres i l’oci a Andorra

A illa Carlemany d’Andorra treballem per fer la teva vida més còmoda i divertida! Illa Carlemany, el centre comercial més gran d’Andorra, t’ofereix una experiència única de compres, oci i serveis que simplifiquen el teu dia a dia.

Compres i oci al Centre Comercial illa Carlemany

Situat al centre d’Andorra, el nostre centre comercial és el destí principal per a qui busca botigues de moda de marca, restaurants atractius i cafeteries acollidores. Si vols un entorn familiar o una experiència de compres diferent, illa Carlemany és el lloc ideal! A més, som la llar dels únics cinemes del país i proposem una agenda rica en activitats d’animació.

Serveis pràctics que faciliten el teu dia a dia

  • Arranjaments i tintoreria: La Retoucherie ofereix la millor qualitat en arranjaments de roba, mentre que Mister Minit s’encarrega del teu calçat, de les teves bosses i dels duplicats de claus, entre altres. La Tintoreria Núria es val de tècniques avançades de neteja per a tenir cura de les peces més delicades.
  • Cura personal i benestar: A la planta 2, aconsegueix la teva millor versió amb Franck Provost per a un estil de cabells impecable; amb Centros Ideal per a massatges revitalitzadors i tractaments de bellesa, i amb el gimnàs Next, amb un horari molt ampli, per a mantenir-te en forma.

Més serveis a illa Carlemany

  • Salut i bellesa: Galeno, farmàcia i parafarmàcia, compta amb productes de primer nivell i un personal expert.
  • Tecnologia i serveis: A J&M Informàtica i Serveis troba tots els accessoris tecnològics que necessitis amb un assessorament professional.
  • Lloguer de vehicles: IfRent et presenta una extensa gamma de cotxes i autocaravanes que s’adapten a les teves necessitats particulars.

Visita illa Carlemany avui!

Vine i descobreix com podem fer que cada dia sigui més senzill i agradable per a tu. Illa Carlemany t’espera amb una experiència de compres i serveis com cap altra a Andorra!

Illa Carlemany