Viu ja l’estiu a illa Carlemany!

Viu ja l’estiu a illa Carlemany!

A illa Carlemany, l’enclavament comercial emblemàtic d’Andorra, ho tenim tot a punt per donar la benvinguda a l’estiu. Els nostres establiments donen resposta a les teves necessitats per gaudir de les terrasses de casa, equipar-se per a les vacances i per a les activitats a l’aire lliure o vestir-se i calçar-se de la manera més fresca i més còmoda.

Vesteix casa teva d’estiu.

Amb el bon temps, arriba el moment d’aprofitar els balcons, les terrasses i els jardins de casa. Són escenaris ideals per organitzar sopars amb amics o dinars amb la família i no cal dir que requereixen un mobiliari i una decoració adients per estar a l’aire lliure. A Casa Viva, a la planta 2, ens ofereixen un bon assortiment de taules, cadires, mobles complementaris, hamaques i para-sols, i també tot el que cal per parar la taula amb bon gust i amb tots els detalls: des d’estovalles fins a plats, gots i coberts, passant per canelobres o fanalets.

I per a les teves vacances…

Ben segur que et caldrà alguna cosa especial per ficar a l’equipatge i anar-te’n de vacances. Si ets de sol i platja o dels qui agafen carretera i manta per enfilar-se a les muntanyes, resulten indispensables la crema solar protectora, la crema hidratant per a després de les llargues exposicions al sol, el vestit de bany i un bon calçat. En un mateix espai, el centre comercial illa Carlemany, al centre d’Andorra, hi és tot: les millors marques d’esports —Salomon, The North Face, Haglöfs, Helly Hansen, Timberland i Peak Performance—, tota la moda de bany a Tezenis i les millors cremes solars, sobre les quals t’assessoraran a Rituals, Júlia i Galeno. I no t’oblidis que a la planta 2 hi tens Llibre Idees, on trobaràs la lectura d’aquest estiu!

La moda més fresca, de rebaixes

El centre comercial concentra la selecció més àmplia de botigues de marca de tot Andorra. Marques d’home, de dona, per a infants i per a joves que disposen d’aquella peça especial que podràs lluir aquest estiu. I, compte, perquè les rebaixes arriben a partir del 21 de juny! Les millors propostes als millors preus a illa Carlemany, el centre d’Andorra.

Illa Carlemany