Un munt d’activitats per gaudir de l’estiu a Andorra!

Un munt d’activitats per gaudir de l’estiu a Andorra!

Descobreix l’estiu a Andorra: la destinació perfecta per la teva escapada estiuenca! Amb una àmplia oferta d’experiències, Andorra t’oferirà moments inoblidables. A continuació, et presentem algunes de les activitats més destacades, però n’hi ha moltes més!

Cirque du Soleil i Festival Internacional de Jazz

Andorra la Vella acull aquest estiu un esdeveniment exclusiu: Sublim del Cirque du Soleil. Emociona’t amb aquest espectacle dedicat a la moda i l’alta costura, disponible durant tot el mes de juliol fins el primer cap de setmana d’agost. Així mateix, del 4 a l’11 de juliol, podreu gaudir de la 40a edició del Festival Internacional de Jazz d’Andorra, amb artistes de renom com Richard Galliano i el New York Tango Trio, Kyle Eastwood i Andrea Motis, entre altres.

La Serenalla Market i Canillo Escènic Art

Explora més activitats d’estiu a Andorra a la Massana i Canillo.

La Serenalla Market, que es celebra a l’aire lliure del 4 al 6 de juliol, ofereix gastronomia, xerrades, artesania, creativitat, cinema i música. D’altra banda, del 3 al 10 d’agost, el Canillo Escènic Art presenta un aparador multidisciplinari per a artistes locals i internacionals que ompliran carrers i places de Canillo. No et perdis l’experiència del Pont Tibetà i el Roc del Quer, amb entrades disponibles al Punt d’atenció al client d’illa Carlemany.

Campionats del Món UCI de BTT a Pal

Aquest estiu, Andorra serà el centre del ciclisme de muntanya amb els Campionats del Món UCI de BTT. Del 26 d’agost a l’1 de setembre, el sector Pal acollirà les modalitats de Cross-Country, Olímpic, Short-Track, Relay, E-MTB i Descens. Un esdeveniment imprescindible per als amants del BTT i l’emoció, que tancarà un estiu ple d’energia a Andorra.


Illa Carlemany