Tota la moda per a combatre el fred, a illa Carlemany!

Tota la moda per a combatre el fred, a illa Carlemany!

En aquesta època, les temperatures són les més baixes de l’any. Malgrat que Andorra té la sort de gaudir de molts dies de sol, quan fa molt fred, en fa de veritat. I per això necessitem un bon equipament tèxtil, cosa que ens proporcionen les marques especialitzades en calçat i roba d’hivern d’illa Carlemany, el centre d’Andorra

Al centre comercial conviuen marques que presenten productes ben variats, com ara les que venen bon calçat per a evitar el fred als peus i les que —amb innovació i tecnologia avançada— han desenvolupat teixits resistents al fred per a fabricar jaquetes, mitjons i guants.

A la planta baixa, teniu diverses opcions. Timberland ofereix des de les inconfusibles botes de la casa fins a roba, també per a infants. També podeu triar la jaqueta més encertada de la gamma de The North Face o les millors propostes de Salomon, marques que han convertit la moda còmoda i pràctica per als esports de neu en moda per al dia a dia. També teniu l’opció de Jott, una marca especialitzada en jaquetes lleugeres i primes.

A la planta 1 l’oferta continua amb Napapijri, Peak Performance, Haglöfs i Helly Hansen. Una oferta en majúscules, ja que, més enllà d’equipament específic per als esports de neu, també fabriquen roba per al dia a dia, tot aplicant-hi tecnologia i disseny. Algunes d’aquestes marques van més enllà i arrodoneixen l’aparador amb calçat, bosses, motxilles, guants, bufandes i complements multifuncionals per al coll i el cap, com ara els tapaboques.

No hi penseu més: tota la moda per a combatre el fred la trobareu a illa Carlemany, el centre d’Andorra. I per als amants de l’esquí, a mig febrer, rebaixes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany