Gaudeix de la tardor amb illa Carlemany!

Gaudeix de la tardor amb illa Carlemany!

Malgrat els canvis de temps, la tardor truca a la porta. Adeu a pantalons curts, samarretes de tirants i sandàlies. Benvingudes mànigues llargues, sabates tancades i una altra paleta de tonalitats, a més de buscar recer per degustar un bon vi en acabar la jornada, gaudir de les estrenes a la pantalla gran cada divendres o cercar el millor menú de migdia. És tardor, el moment de continuar gaudint d’illa Carlemany, el centre d’Andorra.

Les tendències per a elles

Els microshorts irrompen amb força

El rosa és la revelació d’aquesta temporada, potser per la petjada de la pel·lícula Barbie. En diferents tonalitats, compartirà protagonisme amb els estampats blancs i negres de rodonetes i els de quadres, sobretot de la variant tartà.

La peça que irromp amb força és el microshort, malgrat les temperatures baixes. El texà continuarà imposant-se, guanyaran terreny la corbata i l’estil masculí, i la superposició de peces, per generar capes, estarà a l’ordre del dia. Per a festes i esdeveniments, cal tenir una peça inspirada en llenceria i una de recoberta de plomes.

Les propostes per a ells

L’estil esport es consolida

Des de la pandèmia cada cop s’accentua més l’aposta d’anar còmodes. Vestir d’esport continua sent l’aposta per a l’home, sense renunciar al toc personal i a un punt elegant. S’imposen les peces amples, però amb cura per a les figures que han acumulat uns quants quilos a l’estiu.

illa Carlemany és casa teva, també a la tardor

A l’edifici hi ha gimnàs, farmàcia, sabater i botiga d’arranjament de roba, a més d’una àmplia oferta de marques de moda, calçat, complements i equipament esportiu, i també cinema, llibreria, cafeteries i restaurants per gaudir-ne a qualsevol hora i amb el format més adient. Gaudeix de la tardor a illa Carlemany!

Illa Carlemany