illa Carlemany et convida a la Ruleta de la Sort!

illa Carlemany et convida a la Ruleta de la Sort!

El centre comercial vol premiar la teva fidelitat i, per això, dissabte 9, diumenge 10 i dilluns 11 de setembre t’ofereix la possibilitat d’aconseguir un dels més de cinc-cents premis de la Ruleta de la Sort. Vine al centre d’Andorra i participa-hi amb el tiquet de compra o de consumició.

Participar-hi és ben fàcil!

Només cal presentar, al Punt d’Atenció al Client de la planta baixa, el tiquet de compra o de consumició feta en qualsevol dels establiments d’illa Carlemany durant el període de vigència de la promoció. Ha de ser d’un import mínim de 20 €, però no es permet sumar tiquets per arribar a aquesta xifra i cal recordar que superar-la en un únic tiquet no dona dret a participar-hi més d’un cop.

Pots presentar el tiquet qualsevol dels tres dies que dura la promoció: dissabte i diumenge, de 10 a 21 h, i dilluns, fins a les 20.30 h. La llei no permet que hi participin menors d’edat.

La promoció, al teu mòbil i al correu electrònic

Un cop presentat el tiquet, si compleix els requisits, necessitaràs un mòbil per a escanejar un codi QR i accedir a l’aplicació de la promoció, on t’hauràs d’identificar i prémer el botó per fer rodar la ruleta virtual!

Si s’atura en una de les caselles amb premi, rebràs immediatament un correu electrònic a l’adreça de contacte facilitada. Ensenya’l al personal del Punt d’Atenció al Client i rebràs l’obsequi.

Descomptes, entades gratis i targetes regal

Els premis de la Ruleta de la Sort són: descomptes de 7 € a Caldea, entrades dobles als museus gestionats pel Govern d’Andorra i targetes regal illa Carlemany de 10 €, 50 € i 100 €.

Consulta les bases de la promoció a www.illa.ad o al Punt d’Atenció al Client mentre duri la promoció.

Illa Carlemany