El Nadal, a illa Carlemany, és doble Nadal!

El Nadal, a illa Carlemany, és doble Nadal!

Andorra, aquests dies, ofereix una agenda atapeïda d’activitats i una gran ambientació, i destaca la del centre comercial, perfecta per a gaudir de la màgia de Nadal. A illa Carlemany es viu tant, aquesta festa, que el Nadal és doble Nadal!

Ambient màgic

L’arbre majestuós, amb l’estel, presideix el centre comercial i al seu voltant es recrea un poblet entranyable, amb cases —també la del Pare Noel— i comerços. Un enorme tapís, amb més de trenta mil punts de llum LED, cobreix el sostre. El públic espera cada any descobrir la decoració d’illa Carlemany, un escenari màgic i de visita obligada. Val més venir-la a veure i no pas que us ho expliquin!

Imprescindible per als infants

Si voleu gaudir d’un Nadal amb els infants, hi ha diverses dates en què cal passar per illa Carlemany obligatòriament:

— El dissabte 16 de desembre, a les 11 del matí, per la cantada de nadales del Club Piolet.

— El divendres 22, de 17 a 20 h; el dissabte 23, d’11 a 13 i de 17 a 20 h, o el diumenge 24, d’11 a 13 h, per entregar la carta al Pare Noel.

— El dimecres 3 o el dijous 4 de gener, de 17 a 20 h, o el divendres 5, d’11 a 13 h, per entregar la llista de desitjos al Carter dels Mags d’Orient.

Si voleu més informació sobre les activitats que organitza el centre comercial, seguiu-nos a Instagram o a Facebook!

Més coses que fan que el Nadal sigui el doble de Nadal!

Ampliem els horaris d’atenció al públic els dies previs a la Puríssima i des de la setmana abans de Nadal fins a Reis. Així, hi ha més temps per a visitar els nostres establiments i trobar el regal perfecte. Regal, per cert, que us embolicarem amb tots els detalls al Punt d’Atenció al Client: etiquetes, papers, llaços i bosses perquè facin més goig i, així, els vostres regals siguin més regals!

Illa Carlemany