Carregant Esdeveniments

PIRINEUS: NATURA VIVA

5 març, 2020 a les 10:00 - 15 març, 2020 a les 20:00
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Exposició Pirineus: Natura Viva, cultura Andorra centre comercial illa Carlemany

Ara fa sis anys, Alberto Iglesias Álvaro-Gracia amb una colla d’amics i una bona dosi d’il·lusió van decidir dur a terme una idea i posar en marxa l’empresa de turisme actiu Trekking Mule, amb la qual organitzen rutes pels Pirineus amb mules i ofereixen, també, fer altres treballs amb aquestes. Des de llavors, no han parat de recórrer les valls i les muntanyes pirinenques, descobrint-ne els secrets a pas de mula. Durant dies i dies caminen i viuen la serralada, immersos en la natura, compartint aixopluc, aigua i aire amb la fauna i la flora que els envolta.

Les fotografies d’aquesta exposició pertanyen a llocs i a moments que ha viscut l’autor tot fent rutes pels Pirineus amb les seves mules. De vegades les rutes duren diversos dies i acampen de manera itinerant amb els viatgers, els quals gaudeixen d’explicacions i de l’entorn. Altres vegades, transporten material per a científics que fan treballs d’investigació, traslladen avituallament per a curses de muntanya o duen tot allò que cal per a una expedició d’espeleologia, entre altres tasques d’altura per la zona dels Pirineus, sempre amb les mules i gaudint molt de la seva feina.

Com més camina, més s’adona de com en són, de fascinants i únics, els recursos naturals dels Pirineus. Havent conegut altres muntanyes i cims del món, és conscient de la sort de viure als Pirineus i afirma que és una de les serralades més boniques de la Terra.

Amb aquesta exposició l’autor vol compartir aquesta natura, aquestes vivències i aquestes rutes, i alhora agraeix a Eunate Saiz (Banff) l’oportunitat de mostrar la seva feina.

Si voleu descobrir més coses sobre els serveis que ofereix l’empresa Trekking Mule, visiteu www.trekkingmule.com, i si voleu continuar coneixent el treball fotogràfic d’Alberto Iglesias, entreu a http://albertoiglesiasfoto.blogspot.com.es/ i no us oblideu de visitar l’exposició a la planta baixa d’illa Carlemany, el centre d’Andorra! 

Details

Start: 5 març, 2020 a les 10:00
End: 15 març, 2020 a les 20:00

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany