Carregant Esdeveniments

Aquest Sant Valentí, guanya una de les 5 targetes regal de 100 € que sortegem!

5 febrer, 2021 - 12 febrer, 2021
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Etiquetes dels diferents establiments del centre comercial illa Carlemany per Sant Valentí

BASES DE LA PROMOCIÓ

PROMOCIÓ DE SANT VALENTÍ 2021 A ILLA CARLEMANY

El centre comercial illa Carlemany organitza una promoció entre la clientela amb motiu del Dia de Sant Valentí. La promoció es durà a terme des de les deu del matí del divendres 5 de febrer fins a les dotze de la nit del divendres 12 de febrer del 2021, i es regirà per la normativa següent.

BASES DE LA PROMOCIÓ

1. Per a participar en la promoció, només cal comprar o fer una consumició en algun dels establiments del centre comercial, per un import igual o superior a 20 €, durant les dates de vigència de la promoció. Se n’exclouen els tiquets de l’aparcament.

2. Amb el tiquet de compra o de la consumició, el client o la clienta ha d’entrar a l’aplicació mòbil habilitada per a la promoció. Això es pot fer escanejant el codi QR que està disponible al Punt d’Informació de la promoció, situat al mateix centre comercial, o bé entrant a www.illaconcursos.com.

3. En aquesta aplicació mòbil o bé al web, es requereix que la persona concursant ompli un formulari amb el nom i els cognoms, un telèfon de contacte, un correu electrònic i el codi postal. També hi ha d’adjuntar una fotografia del tiquet de compra o de consumició, amb l’objectiu d’acreditar que participa en la promoció perquè ha comprat o ha fet una consumició en algun establiment del centre comercial, per l’import mínim que s’exigeix en aquestes bases i durant les dates en què és vigent la promoció. A més, la persona concursant, marcant la casella corresponent, ha d’autoritzar l’organització a incloure les seves dades al fitxer «Concursos illa». Si no ho fa, no serà vàlida la inscripció. Queda a lliure elecció de cada persona autoritzar l’organització a incloure les seves dades, també, al fitxer «Visitant illa».

4. Es pot participar en el concurs tantes vegades com tiquets de compra o de consumició per un import igual o superior a 20 € s’aconsegueixin en les dates de la promoció. Si s’hi participa més d’un cop, només es demanen totes les dades en la primera participació. A partir de la segona, només cal escriure el correu electrònic i adjuntar la foto del tiquet amb el qual es participa.

5. Malgrat que els familiars del personal que treballa als establiments del centre comercial sí que poden participar en la promoció, no ho poden fer els mateixos empleats.

6. No es permet que participin en la promoció les persones menors d’edat.

MECÀNICA DEL SORTEIG, PREMIS I REQUERIMENTS PER A RECOLLIR-LOS

1. El dissabte 13 de febrer al matí, la mateixa aplicació informàtica escollirà el nom de cinc participants inscrits en la promoció, de manera aleatòria. En seran els guanyadors. Si alguna de les persones agraciades no hagués adjuntat la fotografia del tiquet, o bé el tiquet no fos de les dates de la promoció, o bé no pertanyés a un establiment del centre, o bé no fos de l’import mínim requerit, serà desqualificada i, un altre cop, de manera aleatòria, l’aplicació escollirà una altra persona. Es repetirà el procés fins que es comprovi que les cinc persones escollides han participat en la promoció de manera correcta.

2. Un cop l’organització disposi del nom de les cinc persones guanyadores, es contactarà amb cadascuna d’elles. En primer lloc, es farà amb una trucada telefònica, però, si no s’hi pot contactar, es notificarà el premi mitjançant un únic correu electrònic.

3. L’organització es reserva el dret de comunicar mitjançant les xarxes socials els noms i cognoms de les persones agraciades, així com una fotografia, si escau, del moment en què recullen el premi.

4. S’estableixen cinc únics premis, que consisteixen en cinc targetes regal de 100 € cadascuna, vàlides a tots els establiments del centre comercial, excepte a l’aparcament.

5. El premi no es lliurarà amb diners en efectiu, sinó mitjançant la targeta regal d’illa Carlemany.

6. Les persones agraciades tenen fins diumenge 28 de febrer del 2021 per retirar el premi. No es permet delegar en una altra persona la recollida del premi i, en el moment de recollir-lo, cal presentar el tiquet o tiquets amb els quals s’ha participat en la promoció, així com un document oficial que acrediti la identitat de la persona guanyadora. Si en aquest moment es comprova que la persona guanyadora és menor d’edat, perd el premi, el qual no es torna a sortejar. També en aquest moment, si la persona guanyadora resulta que és un empleat d’algun dels establiments del centre, perd el premi, el qual tampoc no es torna a sortejar.

7. És obligació de les persones concursants llegir les bases que regulen aquesta promoció, que estan disponibles a l’estand de la promoció, al web illa.ad i a les xarxes socials del centre comercial. Per tant, participar en la promoció implica que s’han llegit aquestes bases i que s’accepten.

Details

Start: 5 febrer, 2021
End: 12 febrer, 2021

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany