Els productes artesans d’Andorra, a l’Andorra Shopping Festival d’illa Carlemany

Els productes artesans d’Andorra, a l’Andorra Shopping Festival d’illa Carlemany

Del 29 d’octubre al 14 de novembre se celebra l’Andorra Shopping Festival, que aquest any arriba a la vuitena edició. El programa d’activitats està carregat de concerts, tallers infantils i juvenils, exposicions, espectacles itinerants i gastronomia de tardor, que tindran lloc als principals eixos comercials del país dels Pirineus, entre els quals hi ha illa Carlemany, el centre d’Andorra.

A la planta baixa, durant el cap de setmana de Tots Sants, el Mercat de Productes Artesans i Agrícoles d’Andorra oferirà des de melmelades i gelees elaborades per la Casa Gendret fins a les creacions dolces dels xocolaters de Xocland, passant per la gamma de cerveses artesanes Alpha, els productes cosmètics de Pocions de Lluna Nova, els sabons de Capricho de Luna i les creacions elaborades artesanalment amb llana d’ovella de la marca Vital, inspirades en el món dels pastors del Pirineu.

A més, un food truck d’estil clàssic, situat a l’accés al centre comercial per l’avinguda per a vianants, oferirà productes que configuren el catàleg amb la distinció d’artesans i productors agrícoles d’Andorra, com ara embotits, licors, mel, etcètera.

D’altra banda, els dissabtes 6 i 13 de novembre el centre comercial acollirà esdeveniments del programa de l’Andorra Shopping Festival organitzats pel domini esquiable més gran del sud d’Europa, Grandvalira, que presentarà als visitants una experiència de pel·lícula.

Molts dels establiments del centre comercial s’afegeixen amb descomptes i promocions a la celebració de l’esdeveniment. Tot plegat farà que l’experiència de compra a Andorra, i a illa Carlemany en particular, sigui emocionant.

Illa Carlemany