Els productes agrícoles i artesans d’Andorra, a illa Carlemany

Els productes agrícoles i artesans d’Andorra, a illa Carlemany

Del 12 al 14 d’octubre arriba una altra edició de la Mostra de Productes Agrícoles i Artesans a illa Carlemany, el centre d’Andorra, amb productes del territori elaborats amb rigor, vinculats a la natura i basats en la tradició de muntanya.

L’alimentació, en dos llocs

El sector de l’alimentació s’exposarà en dues zones: a l’accés a illa Carlemany per l’avinguda per a vianants i a la zona d’expositors a dins del centre comercial. A fora s’instal·larà un food truck d’època que ofereix melmelades, confitures, mel, ratafia, formatges de pastor i embotits típics del Principat, fets a casa i amb les receptes de tota la vida. A dins, l’oferta alimentària se centra en els dolços: els d’una pastisseria de referència del país que elabora productes saludables amb matèries de primera qualitat i els d’una fàbrica de bombons frescos i xocolata intensa i pura, elaborada a 1.200 metres d’altitud i amb ingredients cent per cent naturals. Dues propostes molt llamineres!

Cervesa i hidromel

A la Mostra de Productes Agrícoles i Artesans també hi ha lloc per a les begudes. Així, podreu tastar la més veterana de les tres marques de cervesa artesana que s’elaboren al Principat, així com descobrir la hidromel, una beguda alcohòlica fruit de deixar fermentar la mel —o el most de mel— amb aigua, que de vegades porta fruites i espècies.

Per cuidar-se

Les dues propostes que completen la Mostra estan relacionades amb les flors i les plantes. Una proposa solucions i productes relacionats amb la salut, entre els quals destaca la saba de bedoll. L’altra és un laboratori de cosmètica natural que a partir de plantes remeieres i flors silvestres ofereix una producció limitada i de molta qualitat amb les aromes de les nostres muntanyes.

 

Illa Carlemany