Esquí i música a Andorra

Andorra és una destinació turística de natura, d’esquí i de compres, però també cultural per l’àmplia oferta museística, pel ric catàleg d’art romànic i, des de fa uns quants anys, per la Temporada de Música de l’Auditori Nacional d’Andorra, a Ordino.

La Temporada de l’Auditori 2020 ofereix un programa de concerts de primeres figures del món de la cançó, de gener a juny, un magnífic complement per a les estades de les persones interessades en l’esquí, la natura o el shopping.

El reguitzell d’actuacions comença el 10 de gener, amb la veu de la lusitana Dulce Pontes, una de les més reconegudes de Portugal.  Al febrer desfilaran per l’escenari de l’Auditori l’agrupació andorrana Madretomasa —que celebrarà el desè aniversari amb un nou treball discogràfic— i Pablo Milanés, un dels principals exponents de la cançó d’autor.

Al març serà el torn d’Ute Lemper. El dia 7 la cantant i actriu presentarà l’espectacle Rendezvous with Marlene, un passeig per la història de la llegendària Marlene Dietrich, tot un homenatje fruit de les vivències personals d’ambdues, dels records, de molta investigació i d’un punt d’imaginació.

L’abril ofereix un programa triple: el Kanka, el dia 4; Jordi Botey, el dia de Sant Jordi, i per al públic familiar, el dia 25, El Pot Petit.

El malagueny Juan Gómez Canca, el Kanka, portarà les darreres fornades musicals amb la seva gira El payaso, Jordi Botey presentarà l’espectacle Oh, benvinguts autors, i El Pot Petit presentarà un espectacle per al públic familiar, amb la màgia i la il·lusió que  caracteritza aquest grup.

La mexicana Lila Downs i la brasilera Bebel Gilberto portaran els ritmes de l’altre costat de l’Atlàntic al maig, els dies 13 i 23, respectivament. Guardonades, totes dues, amb premis Grammy, ens aproparan els sons de Mèxic i del Brasil, tot barrejant bones dosis de tradició i innovació.

Per acabar la programació de música, ritmes i sons, Kiko Veneno presentarà, el 18 de juny, Sombrero roto, una producció amb aires electrònics, la poètica que el caracteritza i, sobretot, sons frescos i actuals.

El centre comercial illa Carlemany és una entitat col·laboradora de la Temporada de l’Auditori i per això és un punt de venda d’entrades: estan disponibles al Punt d’Informació i d’Atenció al Client, amb preus que oscil·len entre els 8 i els 20 €.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany