Cuideu el cos, a illa Carlemany

Cuideu el cos, a illa Carlemany

Tot i que aquest any les cites al voltant de la taula no han estat tan concorregudes per la covid-19, igualment hi ha hagut excessos durant els àpats. Ara, doncs, toca tornar a una vida més ordenada, amb una alimentació més equilibrada i amb la represa de la pràctica esportiva. Hem de cremar els quilos que ens han fet guanyar els torrons, el cava i els canelons, i hem de tornar a posar la verdura i la fruita al centre del menú diari. Per a acomplir-ho, us serà més fàcil si visiteu el gimnàs Next d’illa Carlemany i feu un cop d’ull a l’assortiment de productes frescos i dietètics del supermercat Caprabo.

Next Sport Club posa al vostre abast més de mil metres quadrats d’esport i salut, a la planta 2 del centre comercial, en ple centre d’Andorra, una ubicació privilegiada. Ofereix una atenció professional i personalitzada, un bon servei i equipament d’alta qualitat, amb totes les mesures de seguretat i higiene que indiquen les autoritats sanitàries (com ara limitació d’aforament). A més, a diferència de la majoria de gimnasos privats, Next obre els dissabtes, els diumenges i els dies festius.

D’altra banda, el supermercat Caprabo proposa una extensa secció de fruita i verdura, a més de les de carn i de peix. L’establiment (planta 0) també presenta un apartat específic d’alimentació dietètica, així com la seva pròpia marca de productes, amb un etiquetatge clar que informa dels nutrients per ració de l’aliment. I una mostra més de l’interès de Caprabo per la salut, la nutrició i el consum responsable és que els seus productes propis no contenen colorants artificials, ni organismes modificats genèticament, ni greixos vegetals parcialment hidrogenats.

Cuideu el cos a illa Carlemany!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany