Per posar-se a to després de festes

Per posar-se a to després de festes

Enrere queden les festes de Nadal i, també, tots els excessos de plats elaborats, dolços i begudes, els quals comencen amb els sopars d’empresa, continuen amb el dinar familiar de Nadal, els canelons de Sant Esteve, el sopar per a acomiadar l’any i el dinar del dia 1, i s’acaben amb el tortell de Reis. Sense oblidar aquell paquet de neules que queda obert o aquella rajola encetada de torrons… fins que no s’acaben, n’anem menjant a deshores.

Amb l’any nou arriben els bons propòsits i un dels més recurrents és anar, o tornar, al gimnàs. Més enllà de cremar les calories acabades de guanyar,  fer exercici físic cada dia i seguir una dieta equilibrada constitueixen la decisió més saludable per al nostre cos.

Per fer realitat el propòsit, a illa Carlemany disposeu del gimnàs NEXT, que ofereix la matrícula gratuïta durant un temps limitat. Les instal·lacions del gimnàs NEXT, a les quals s’accedeix per la segona planta del centre comercial, consten de gairebé mil metres quadrats i obren al públic cada dia, incloent-hi dissabtes, diumenges i festius, amb un horari ampli: de dilluns a divendres, de set del matí a deu de la nit, i el cap de setmana i els festius, de deu del matí a set de la tarda.

El gimnàs NEXT disposa de dues tarifes: ACTION i EXPERIENCE. La primera és la bàsica i la segona inclou rutina d’entrenament i seguiment, cosa que la converteix en garantia de continuar la pràctica esportiva i d’aconseguir resultats.

Doncs ara ja només queda que prengueu una decisió i feu realitat un dels propòsits de l’any nou: cuidar-se fent una mica d’exercici físic diari. NEXT, a illa Carlemany d’Andorra, us ho posa molt fàcil, pels horaris, les instal·lacions, el servei, el personal i el compromís.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany