Descobrir el país amb el Bus Turístic

Una manera molt còmoda de descobrir els principals llocs d’interès d’Andorra és el Bus Turístic, que des de començament de juny fins a final d’octubre ofereix sis itineraris diferents que permeten recórrer totes les parròquies del país de manera temàtica, amb fils conductors diferents: l’art romànic, els vells oficis, les tradicions, etc. A més, tots els itineraris tenen una cosa en comú: la descoberta del paisatge.

En tots els trajectes t’acompanyarà un guia que explica els detalls i les curiositats de cada lloc per on es passa i que et facilitarà aparells d’audioguies, disponibles en català, en castellà, en francès i en anglès.

Hi ha sortides programades cada dia de la setmana, fins i tot els dissabtes i els diumenges, amb itineraris diferents cada dia. Tenen una durada aproximada de mig dia, excepte la ruta dels dissabtes, que s’allarga, ja que inclou dinar i entrada a museus i a esglésies del recorregut. El punt de sortida és la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella, amb altres parades al nucli urbà d’Andorra la Vella i al d’Escales-Engordany. N’hi ha una al costat del centre comercial illa Carlemany. Els preus varien segons el dia, la ruta i l’edat dels usuaris, amb reducció del preu per a infants i per a altres col·lectius. Es recomana fer la reserva amb antelació perquè les places són limitades.

Al Punt d’Atenció i Informació al Client del centre comercial illa Carlemany pots adquirir els bitllets, i pots obtenir informació més completa dels recorreguts, les parades, la durada, el preu i les condicions a www.visitandorra.com.

*Parada del Bus Turístic al santuari de Meritxell. Imatge cedida per Andorra Turisme.

Illa Carlemany