Posa’t en forma!

Posa’t en forma!

Malgrat que les vacances d’estiu han estat estranyes per la covid-19, igualment hem caigut en la temptació dels gelats, la cervesa, la paella o els sopars a la fresca, encara que fossin en grups reduïts de familiars o amics. I, com cada any, quan l’estiu enfila la recta final i tot torna a la normalitat —«la nova», tal com l’han batejat—, ens adonem que dolços, begudes i menjars saborosos passen factura. És hora, doncs, de tornar a l’activitat física i a una dieta més equilibrada, sempre mirant-nos-ho amb esperit positiu i no com una rutina avorrida.

Hi ha qui es refugia al gimnàs per superar la síndrome postvacances. Sigui com sigui, ens hem de marcar uns objectius realistes i parlar-ne amb entrenadors professionals. Els monitors de Next, el gimnàs d’illa Carlemany —a la planta 2—, ajuden a escollir activitats, classes i rutines esportives per millorar dia a dia, segons cada cas particular.

Un altre aspecte important és l’alimentació. A banda de triar una dieta basada en aliments d’origen vegetal i de productes que ens proporcionin el greix considerat bo, com ara la fruita seca, els alvocats, el peix blau o l’oli d’oliva, s’aconsella fer cinc àpats al dia per evitar arribar amb ansietat al dinar o al sopar. És bo menjar quelcom a mig matí i a l’hora de berenar.

Sense obsessionar-se, però amb ganes, segur que tornem al pes ideal d’abans de l’estiu. I no tan sols cal fer-ho per un aspecte estètic, sinó per salut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany